Hrana uscata pentru pisoi Friskies Junior cu pui, lapte si legume 1kg (la cantar)

Hrana uscata pentru pisoi Friskies Junior cu pui, lapte si legume 1kg (la cantar)

Hrană echilibrată și completă, special creată pentru puii de pisică

73 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Hrana uscată pentru pisici Purina Friskies, Junior, cu Pui, special concepută pentru puii de pisică astfel încât să le asigure un start corespunzător în primii ani din viață.

Din prima zi în care v-ați adus pisica acasă i-ați făcut o promisiune. Promisiunea făcută de a o îngriji, de a o hrăni corect și de a o ajuta să trăiască o viață fericită și sănătoasă, va aduce fericire în casa voastră. Având multe decenii de experiență și expertiză, Friskies a hrănit generații de pisici asigurându-le o hrană gustoasă și de calitate în fiecare zi menținându-le astfel fericite și sănătoase. Împreună cu aceste decenii de experiență vine și o mare responsabilitate. Și exact ca tine, noi toți cei de la Friskies facem tot posibilul să ne ținem de promisiunile făcute pisicii tale, cât și de promisiunile făcute ție.

5 promisiuni pentru că nouă ne pasă:

  • Nutriție: 100% nutriție completă, echilibrată și gustoasă, cu proteine animale de calitate.
  • Calitate: Efectuăm sute de verificări zilnice pe parcursul procesului nostru de fabricație.
  • Expertiza: Dezvoltată de nutriționiștii Purina.
  • Trasabilitate: Fabricat cu ingrediente de înaltă calitate, selectate cu atenție de la furnizori cunoscuți și de încredere.
  • Obiectiv 2025: Ne angajăm să folosim ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile până în 2025.

Preparatele Purina Friskies sunt produse nutritive de înaltă calitate, fără coloranți artificiali, arome sau conservanți adăugați și astfel le oferă pisicilor hrana savuroasă pe care și-o doresc mereu.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1 kg - la cantar
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa