Hrana uscata pentru pisici Friskies cu vita, pui si legume 1kg (la cantar)

Hrana uscata pentru pisici Friskies cu vita, pui si legume 1kg (la cantar)

Hrană echilibrată și completă pentru pisici adulte

73 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Oferă-i pisicii tale meniuri variate și preparate care să-i asigure un mod de viață sănătos și activ. Ca să reușești acest lucru, include în meniul zilnic al micii tale feline hrana pentru pisici Friskies cu vită, pui și legume.

Poți să incluzi Purina Friskies în alimentația pisicii tale fie sub formă de hrană uscată, așa cum este în cutie, fie în combinație cu hrană umedă. Respectă mărimea porțiilor și indicațiile de pe ambalaj și alternează preparatele din această gamă, ca să oferi pisicii tale un meniu diversificat, iar mesele și gustările să fie mereu o plăcere.

Respectă recomandările medicului veterinar și calculează porțiile de hrană pe care le oferi zilnic pisicii tale, ca să fie potrivite cu vârsta și greutatea ei, cu activitatea fizică și cu starea ei generală de sănătate.

Din prima zi în care ți-ai adus pisica acasă, ți-ai luat un angajament să o iubești, să o îngrijești și să îi oferi hrană de calitate, bogată în nutrienți.

5 promisiuni pentru că nouă ne pasă:

  • Nutriție: 100% nutriție completă, echilibrată și gustoasă, cu proteine animale de calitate.
  • Calitate: Efectuăm sute de verificări zilnice pe parcursul procesului nostru de fabricație.
  • Expertiza: Dezvoltată de nutriționiștii Purina.
  • Trasabilitate: Fabricat cu ingrediente de înaltă calitate, selectate cu atenție de la furnizori cunoscuți și de încredere.
  • Obiectiv 2025: Ne angajăm să folosim ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile până în 2025.

Preparatele Purina Friskies sunt produse nutritive de înaltă calitate, fără coloranți artificiali, arome sau conservanți adăugați și astfel le oferă pisicilor hrana savuroasă pe care și-o doresc mereu.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1 kg - la cantar
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa