Hrana umeda pentru pisici Friskies somon in sos 85g

Hrana umeda pentru pisici Friskies somon in sos 85g

Hrană umedă completă pentru pisici adulte, cu gust de somon în sos

9 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Conserve complete de hrană pentru pisici adulte cu somon (bucăți în sos).

Mese delicioase și hrănitoare preparate cu ingrediente de calitate selectate. Pisica ta este unică. Îți face casa unică și îți umple viața de bucurie. FRISKIES® îi oferă mâncarea de care are nevoie, astfel încât să poată continua să te uimească și să te încânte în fiecare zi.

Cumpărând produse FRISKIES® primiți:

  • Un sortiment de produse delicioase;
  • Nutriție 100% completă și echilibrată, care include ingrediente de calitate pentru a menține o viață sănătoasă, fericită și activă a animalului dvs. de companie;
  • Dezvoltat de experți Purina cu peste 85 de ani de experiență în nutriția animalelor de companie.

Recomandări de hrănire (număr de pungi cu alimente pe zi): Pentru o pisică adultă cu greutate medie (4 kg), se recomandă administrarea a 4 plicuri de alimente pe zi, în două mese. Cota medie zilnică este calculată pentru pisicile moderate la temperaturi ambientale normale. Această rată poate varia în funcție de nevoile individuale ale pisicii și trebuie ajustată pentru a menține o cifră subțire. Hrana trebuie să fie la temperatura camerei. Animalul trebuie să aibă în permanență apă potabilă proaspătă și curată.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice