Cum comand online

Alegerea produselor

În magazinul online Zoochef.md puteţi alege produsul dorit prin câteva metode:

  • Folosiţi sistemul de căutare: în câmpul de căutare introduceţi denumirea produsului de care sunteţi interesat, iar sistemul de căutare vă va oferi o listă de produse care corespund criteriilor Dvs. de căutare.
  • Catalogul bine structurat al magazinului online, vă poate fi de un real folos în alegerea produsului dorit. Pentru aceasta, este suficient să alegeţi categoria de produse care vă interesează, spre exemplu: Pisici sau Câini.
  • De asemenea, puteţi folosi filtrele ce permit setarea diapazonului de preţ şi a altor criterii importante pentru Dvs. în alegerea produsului.
Perfectarea comenzii

Pentru a procura produsul ales, este necesar să-l adăugaţi în coşul de cumpărături. Acest lucru se poate realiza cu un simplu click prin selectarea butonului "CUMPARA" din dreptul produsului, sau accesând pagina produsului propriu-zis şi selectând opţiunea "ADAUGA IN COS". După alegerea produselor pe care doriţi să le procuraţi, purcedeţi la etapa de perfectare a comenzii. Dacă sunteţi utilizator nou al site-ului, va trebui să vă înregistraţi, procedură ce vă va lua nu mai mult de 2 minute. Dacă sunteţi deja client al magazinului online, trebuie să vă autentificaţi, folosind adresa electronică a Dvs. şi parola.

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon: 060725529.