Hrana umeda pentru pisici Royal Canin VET Gastrointestinal 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin VET Gastrointestinal 85g

Hrană dietetică completă pentru pisici adulte, cu vârsta de peste 1 an, ce suferă de afecțiuni gastrointestinale

420 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Feline Gastro Intestinal - hrană dietetică pentru pisici cu boli al tractului gastrointestinal, în caz de diaree acută sau cronică, conținut ridicat de energie, cu FOS & MOS pentru activitatea intestinală, cu EPA/DHA.

Tractul digestiv este unul dintre cele mai sensibile organe la pisici, iar bolile gastro-intestinale sunt frecvent întâlnite. Printre cele mai comune simptome se numără diareea cronică și vomatul. De aceea, trebuie schimbată dieta pe termen lung. Royal Canin Gastro Intestinal - Veterinary are o densitate energetică ridicată și deci poate fi oferită în porții mici pentru a ușura sistemul digestiv.

Fibrele fermentabile (FOS) ajută la un tranzit intestinal regulat și echilibrează flora intestinală. Proteinele sunt ușor de digerat, fapt ce detensionează în plus stomacul și intestinele. Pisicile cu boli gastro-intestinale suferă adesea și de un apetit redus și slăbesc. Rețeta Royal Canin Gastro Intestinal - Veterinary este deosebit de delicioasă pentru pisici și are un grad ridicat de acceptanță. În plus, acizii cu lanț lung EPA și DHA sprijină sănătatea intestinală.

Avantaje:

  • Conținut caloric crescut - Conținut caloric crescut pentru a reduce volumul porțiilor și pentru a diminua solicitarea intestinală.
  • Suport digestiv - O formulă foarte digestibilă, cu o cantitate echilibrată de fibre, incluzând prebiotice, pentru a susține o digestie optimă și un tranzit sănătos.
  • Palatabilitate ridicată - Palatabilitate sporită pentru a satisface apetitul redus.
  • S/O INDEX - Acest produs creează un mediu nefavorabil formării de uroliţi cu oxalați și struviţi în urină.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa