Lista de produse dupa marca Royal Canin

Nutriție sănătoasă și adaptată pentru pisici și câini.

Royal Canin

Royal Canin a fost fondată în 1968 de către un medic veterinar care avea o viziune - să îmbunătățească sănătatea pisicilor și a câinilor prin nutriție. Această misiune încă ne conduce în tot ceea ce facem.

În ultimele cinci decenii, Royal Canin® a pus calitatea nutrițională și siguranța produselor în centrul operațiilor sale la nivel mondial. Atenția pe care o acordăm celor mai mici detalii ne ajută să oferim cele mai eficiente și mai precis echilibrate soluții nutriționale pentru sănătatea animalelor de companie.

Înțelegerea detaliată a nevoilor pisicilor și câinilor ne permite să oferim animalelor de companie cele mai precise răspunsuri nutriționale. Învățăm continuu în fiecare zi și ne evaluăm permanent cunoștințele. De aceea, colaborăm cu oameni de știință, medici veterinari și experți în comportamentul animalelor, menținând un dialog permanent cu proprietarii de pisici și câini din întreaga lume.

Vezi toată gama de produse Royal Canin:

30 lei
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la menţinerea sănătăţii aparatului urinar (carne mărunțită în sos)

30 lei
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la reducerea formării bezoarelor (carne mărunțită în sos)

1575 lei
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la reducerea formării tartrului

2150 lei
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa British Shorthair (cu vârsta de peste 12 luni)

305 lei
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Dietă veterinară completă pentru câinii adulți de talie mică, cu vârsta peste 1 an, ce prezintă reacție adversă la hrană