Hrana uscata pentru pisici Royal Canin VET Gastrointestinal Fibre Response 4kg

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin VET Gastrointestinal Fibre Response 4kg

Hrană specială dietetică completă pentru pisici adulte care suferă de constipație, cu proteine foarte diegrabile

1050 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Hrană dietetică completa pentru pisicile adulte, cu vârsta peste 1 an, ce suferă de afecțiuni gastrointestinale.

Acestă hrană uscată dietetică a fost special dezvoltată pentru pisicile adulte care suferă de constipație ușoară și moderată. Hrana oferă siguranță digestivă ridicată și sprijină echilibrul florei intestinale. Datorită combinației speciale de fibre, consistența feclaleor este mai moale, ceea ce facilitează procesul de defecație. Ingredientele de înaltă calitate furnizează organismului toate substanțele vitale necesare pentru un sistem imunitar intact.

Royal Canin Veterinary Feline Gastro Intestinal Fibre Response conține germeni de grâu bogați în proteine ușor digerabile, ce reduc procesele de fermentație intestinală. Fibrele fermentabile (FOS) reglează flora intestinală, iar fibrele solubile facilitează tranzitul intestinal ușor al tuturor ingredientelor. Datorită EPA și DHA, doi acizi grași cu lanț lung de tip Omega-3, sănătatea intestinală este susținută suplimentar. În plus, un complex antioxidant patentat protejează celulele corpului și contribuie la întărirea sistemului de apărare al organismului.

O hrană dietetică specială și de înaltă calitate, recomandată de medicii veterinari, ce sprijină în mod eficient activitatea intestinală și contribuie la o digestie mai bună!

Avantaje:

  • Suport digestiv - O formulă foarte digestibilă, cu o cantitate echilibrată de fibre, incluzând prebiotice, pentru a susține o digestie optimă și un tranzit sănătos.
  • Tranzit ușor - Formulă specifică (inclusiv nivel crescut de psyllium) pentru a ajuta la gestionarea constipației la pisici.
  • Energie adecvată - Nivel crescut de energie pentru a menține o greutate corporală sănătoasă.
  • S/O index - Acest produs creează un mediu nefavorabil formării de uroliţi cu oxalați și struviţi în urină.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
4
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: