Hrana uscata pentru catei Royal Canin Giant Junior 15kg
La comandă

Hrana uscata pentru catei Royal Canin Giant Junior 15kg

Hrană completă pentru cățeii de talie foarte mare, aflati in a doua etapa de crestere, cu greutatea de adult de peste 45kg și vârsta între 8 și 18/24 luni

1910 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Creșterea este o etapă esențială în viața cățelulului dumneavoastră - este perioada schimbărilor majore și a noilor descoperiri. Pe tot parcursul acestei perioade cruciale, cățelul dumneavoastră de talie foarte mare are nevoie de o hrană completă și echilibrată, care să conțină nutrienții necesari pentru a-i susține permanent sănătatea optimă pe măsură ce crește și se dezvoltă.

ROYAL CANIN® Giant Junior conține un complex patentat de antioxidanți specifici (inclusiv vitamina E, recunoscută pentru efectele sale benefice), pentru a susține mecanismele naturale de apărare ale cățelulului dumneavoastră în perioada în care acestea sunt încă în curs de dezvoltare.

Datorită conținutului energetic adaptat în mod specific, ROYAL CANIN® Giant Junior ajută la susținerea ritmului rapid de creștere al cățelulului dumneavoastră pe parcursul celei de-a doua etape de dezvoltare. În plus, formula ROYAL CANIN® Giant Junior asigură suportul necesar osaturii și articulațiilor cățeilor de talie gigantică, asemenea cățelulului dumneavoastră, datorită unui aport echilibrat de energie și minerale, precum calciu și fosfor.

Avantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Creșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor experiențe. În aceasta etapă importantă, sistemul imunitar al puiului de câine se dezvoltă treptat. Giant Junior contribuie la susținerea sistemului imunitar natural al puiului de câine datorită mai ales complexului patentat (Franţa, patent Nr.EP1146870) de antioxidanți care include vitamina E.
  • A doua etapă de creștere: dezvoltare musculară - Conținutul adaptat de proteine si L-carnitină sprijină dezvoltarea musculară a puilor de câine de talie foarte mare pe parcursul celei de a doua etape de creștere, începând cu vârsta de 8 luni.
  • Articulații sănătoase și oase puternice - Contribuie la mineralizarea corectă a oaselor puilor de câine de talie foarte mare, datorită aportului echilibrat de energie și minerale (calciu și fosfor), sprijinind astfel buna dezvoltare a oaselor și articulațiilor.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
15
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa