Hrana uscata pentru caini Royal Canin Cavalier King Charles Adult 1,5kg
La comandă

Hrana uscata pentru caini Royal Canin Cavalier King Charles Adult 1,5kg

Hrană completă special creată pentru King Charles Spaniel-i adulți, cu o rețetă specială pentru cerințele nutriționale specifice rasei

330 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cavalier King Charles Spaniel-ul are un caracter vioi și adaptabil și e un câine popular și ascultător. Stilul său de viață relativ sedentar face ca această rasă să fie predispusă la îngrășare și un risc crescut de boli cardiace. (endocardită). Acest câine are o blană lungă și mătăsoasă în culori naturale intense care pot fi accentuate de anumiți nutrienți. Proporțional cu dimensiunea sa, Cavalier King Charles Spaniel-ul are maxilare mici și dinți înghesuiți care au nevoie de îngrijire specială.

Hrana Royal Canin Breed Cavalier King Charles Adult a fost concepută special pentru nevoile nutriționale speciale ale rasei:

  • Funcție cardiacă întărită: Mușchiul cardiac este sprijinit prin complexul special de vitamine și antioxidanți (magneziu, sodiu, potasiu, arginină, EPA & DHA, taurină, L-carnitină, vitaminele E și C, polifenoli din struguri și ceai verde)
  • Rețetă specială pentru menținerea greutății ideale: Lipsa de exerciții sportive poate duce la supraponderabilitate. Un conținut redus de grăsimi (14%) ajută la menținerea greutății ideale, L-carnitina stimulează arderea grăsimilor.
  • Intensificarea culorilor blăniței: această hrană conține nutrienți importanți și vitamine care ajută la îngrijirea blănii și intensificarea culoriilor ei
  • Înghițire ușoară: crochete ergonomice pentru hrănire ușoară și igienă dentară.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1,5
Referinte specifice