Hrana uscata pentru pisici Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function 1,5kg

Hrana uscata pentru pisici Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function 1,5kg

Hrană uscată dietetică pentru pisici cu insuficiență renală cronică, sprijină funcția renală, conținut scăzut de fosfor, cantitate adaptată de proteine

360 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cu Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF - Renal Function pui la dispoziția pisicii o hrană uscată dietetică foarte gustoasă și bine digerabilă, care fost dezvoltată pentru a sprijini funcția renală în caz de insuficiență renală cronică. Aceasta conține proteine de înaltă calitate într-o cantitate mică, pentru a despovăra rinichii și, în același timp, pentru a sprijini menținerea masei musculare.

Hrana dietetică are un conținut scăzut de fosfor, care, de asemenea, sprijină funcția renală. Printre altele, aceasta include acizi grași Omega-3 și vitamine B. Datorită gustului delicios, Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF - Renal Function este bine acceptată de multe pisici cu apetit redus.

Avantaje:

  • Hrană completă dietetică pentru pisici adulte, pentru sprijinirea funcției renale în caz de insuficiență renală cronică.
  • Conținut adaptat de proteine: cantitate moderată de proteine pentru despovărarea rinichilor, sprijină menținerea masei musculare.
  • Conținut scăzut de fosfor: susține funcția normală a rinichilor.
  • Valoare optimă a pH-ului urinar: contribuie la un mediu urinar alcalin.
  • Profil adaptat de nutrienți: vitamine B adăugate, conținut scăzut de purină.
  • Sursă de acizi grași Omega-3.
  • Ingrediente ușor digerabile: sprijină funcția digestivă normală.
  • Acceptabilitate ridicată: rețetă foarte gustoasă, bine acceptată de multe pisici cu apetit diminuat.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1,5
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa