Hrana uscata pentru pisici Pro Plan Sterilised Rabbit 10kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Pro Plan Sterilised Rabbit 10kg

Hrană uscată completă pentru pisici sterilizate și motani castrați, cu iepure

1885 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Purina Pro Plan Sterilised Rabbit pentru pisici sterilizate și motani castrați cu formula OPTIRENAL® - sprijină sănătatea rinichilor și a tractului urinar, reglează PH-ul urinei.

După castrare sau sterilizare, pisica dumneavoastră prezintă un risc crescut de boli ale tractului urinar. De aceea, Purina Pro Plan Sterilised Adult bogată în iepure este îmbogățită cu formula Optirenal, dezvoltată de către oamenii de știință. Aceasta reglează PH-ul urinei și sprijină sănătatea rinichilor și a tractului urinar. În plus, această hrană completă are o combinație unică de ingrediente care include toate substanțele nutritive esențiale, inclusiv vitaminele A, C și E, acizi grași nesaturați omega și antioxidanți. Carnea ușoară și gustoasă de pui și iepure din compoziție reprezintă o sursă de proteine valoroase de origine animală.

De asemenea, această hrană este săracă în grăsimi și ușor digerabilă, ajutând astfel la menținerea unei greutăți corporale optime și la o masă musculară puternică. Mai mult, este dovedit faptul că hrana uscată împiedică apariția tartrului și a plăcii dentare.

O hrană echilibrată, benefică sănătății și care oferă pisicilor adulte și sterilizate toate substanțele vitale de care au nevoie pentru o stare de bine.

Avantaje:

  • Cu formula Optirenal - sprijină sănătatea rinichilor & a tractului urinar, reglează PH-ul urinei.
  • Combinație optimă de substanțe vitale - amestec special de substanțe nutritive esențiale, inclusiv minerale, vitaminele A,C și E, acizi grași omega - 3 și omega - 6 și antioxidanți.
  • Cu pui & iepure - gustoasă & ușor digerabilă, surse de proteine valoroase.
  • Raportul ideal proteine-grăsimi - contribuie la menținerea unei mase musculare puternice și la o greutate corporală sănătoasă.
  • Împiedică formarea tartrului - este dovedit că reduce placa dentară.
  • Formulă științifică - oferă beneficii sănătății, dezvoltată de către medicii veterinari și cercetători în nutriție.
  • Sănătatea pielii & blănii - cu acizi grași nesaturați din ulei de pește.
  • Grad ridicat de acceptabilitate - datorită ingredientelor alese și de înaltă calitate și cărnii aromate de iepure.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
10
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: