Hrana uscata pentru pisici Pro Plan Elegant Salmon 400g

Hrana uscata pentru pisici Pro Plan Elegant Salmon 400g

Hrană uscată completă pentru pisici adulte cu piele sensibilă, cu somon

90 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Purina Pro Plan Elegant Adult bogată în somon - hrană completă pentru pisici adulte, controlează formarea ghemotoacelor de blană, pentru tranzitul sigur și facil al părului prin tractul digestiv, acizi grași Omega-3 & 6 pentru blană mătăsoasă, strălucitoare și piele sănătoasă.

Pro Plan Elegant Adult bogată în somon controlează formarea ghemotoacelor de blană și permite tranzitul sigur și facil al firelor de păr prin tractul digestiv. Acesta este bogată în acizi grași Omega 3 & 6 și este potrivită pentru pisicile cu piele sensibilă.

Pro Plan Elegant Adult bogată în somon reunește toți nutrienții importanți, inclusiv complexul de vitamine B, vitamina E, zinc, acizi grași Omega 3 & 6 și fibre într-o hrană de înalltă calitate pentru pisici. Hrana uscată ajută pisica să aibă un sistem imunitar sănătos, o piele și o blană sănătoasă, contribuind, în același timp, și la sănătatea digestiei.

Avantaje:

  • Controlează formarea ghemotoacelor de blană și asigură tranzitul sigur și facil al firelor de păr prin tractul digestiv.
  • Acizi grași Omega 3 & 6 - pentru blană mătăsoasă, strălucitoare și piele sănătoasă.
  • Complexul de vitamine B, vitamina E și zinc - combinație unică ce sprijină pielea sensibilă.
  • Rădăcină de cicoare - sursă de inulină cu efect prebiotic, ce stimulează proliferarea bacteriilor benefice în intestin.
  • Proteine ușor digerabile și carbohidrați - facilitează aportul de nutrienți.
  • Conținut ridicat de proteine pentru formarea de anticorpi și antioxidanți eficienți pentru sprijinirea unui sistem imunitar sănătos.
  • Crochetele cu formă și textură unică reduc formarea plăcii și tartrului dentar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,400
Referinte specifice