Hrana uscata pentru caini Royal Canin VET Gastrointestinal Moderate Calorie 2kg
La comandă

Hrana uscata pentru caini Royal Canin VET Gastrointestinal Moderate Calorie 2kg

Dietă veterinară completă pentru câini adulţi, cu vârsta de peste 1 an, ce suferă de afecțiuni gastrointestinale

550 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Canine Gastro Intestinal Moderate Calorie - hrană dietetică pentru câini supraponderali cu boli gastrointestinale cronice & acute, în caz de pancreatită, diaree și gastrită, cu conținut moderat de grăsime, proteine ușor digerabile & EPA/DHA.

Tractul gastrointestinal este un organ foarte sensibil la câini, supus la multe influențe. Mulți câini suferă de diaree cronică și/sau vomat. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie este o mâncare completă de regim cu un nivel caloric moderat, special concepută pentru câini supraponderali care suferă de boli gastrointestinale, diaree cronică sau gastrită. Formula include proteine ușor de digerat care reduc procesele de fermentare din intestine. Adaosul de FOS favorizează motilitatea intestinală și astfel contribuie la menținerea unei flore intestinale sănătoase. Acizii grași esențiali precum EPA și DHA ajută la reducerea inflamațiilor intestinale și ajută la vindecarea celor deja existente. MOS stimulează sistemul intestinal local din intestine și ajută la neutralizarea bacteriilor patogene.

Avantaje:

  • Conținut caloric moderat - Conținut caloric moderat pentru a ajuta la menținerea unei greutăți ideale.
  • Suport digestiv - O formulă foarte digestibilă, cu o cantitate echilibrată de fibre, incluzând prebiotice, pentru a susține o digestie normală și un tranzit sănătos.
  • Palatabilitate ridicată - Palatabilitate crescută pentru a satisface apetitul capricios.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
2
Referinte specifice