Hrana uscata pentru pisici Royal Canin VET Neutered Satiety Balance 1,5kg

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin VET Neutered Satiety Balance 1,5kg

Hrană completă dietetică pentru pisici adulte, sterilizate, cu tendințe de îngrășare, de la castrare / sterilizare până la 7 ani

425 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Multe pisici se îngrașă după sterilizare din cauza modificărilor metabolice care au loc. Metabolismul încetinește, dar apetitul crește. Un aport ridicat de energie combinat cu o viață sedentară duce la obezitate.

Royal Canin Veterinary Neutered Satiety Balance e o mâncare dietetică specială pentru pisici sterilizate cu vârsta de până la 7 ani și le ajută pe acestea să-și mențină silueta chiar și după sterilizare. Previne obezitatea, sprijină sănătatea renală și are nivel ridicat de fibre.

Mâncarea are un nivel ridicat de fibre care consistă dintr-o combinație de fibre solubile (psyllium) și insolubile cu o capacitate ridicată de absorbție a apei. Acestea ajută la instaurarea senzației se sațietate și crește astfel intervalul dintre mese, ceea ce duce și la un aport zilnic de energie mai mic. Rețeta are un nivel redus de grăsimi și calorii.

Indexul S/O asigură obținerea unui mediu urinar care să contracareze formarea pietrelor struvite și a cristalelor oxalate.

Indicații:

  • Pisici adulte castrate.
  • De la sterilizare până la vârsta de 7 ani.
  • Controlul greutății după sterilizare.

Avantaje:

  • Nivel ridicat de fibre: fibrele selectate ajută la instaurarea senzației de sațietate. Combinația de fibre solubile (Psyllium) și insolubile cu capacitate mare absorbție a apei ajută la prelungirea intervalului dintre mese și la hrănirea spontană și astfel se reduce aportul zilnic de energie.
  • Greutate corporală optimă: nivelul redus de calorii și grăsimi și cel ridicat de fibre ajută pisica să-și mențină greutatea ideală.
  • Indice S/O: dieta cu o hrană cu indice S / O creează un mediu urinar care contracarează (re)formarea pietrelor struvite și a cristalelor oxalate.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1,5
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa