Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Digestive Care 2kg
La reducere!

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Digestive Care 2kg

Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv

535 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Sensibilitatea stomacului și a tractului digestiv al pisicii poate duce la formarea unui volum mare de materii fecale moi, care sunt un semn al digestiei precare.

ROYAL CANIN® Digestive Care este o formulă nutrițională perfect echilibrată pentru a susține sănătatea digestivă cu ajutorul nutrienților special adaptați și al formei unice a crochetelor. Formula ROYAL CANIN® Digestive Care conține proteine cu digestibilitate ridicată (L.I.P) menite să faciliteze digestia pisicii dumneavoastră, ceea ce duce în cele din urmă la o stare de sănătate bună.

ROYAL CANIN® Digestive Care conține de asemenea un mix specific de prebiotice și fibre (inclusiv sPyllium) care contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale și reglează tranzitul intestinal. Proteinele din compoziție sunt de calitate superioară și în cantitate foarte ridicată , pentru a susține forța musculară în tot corpul pisicii și pentru a menține constant aspectul materiilor fecale, ceea ce contribuie totodată la reglarea ritmului și la reducerea timpului petrecut de pisică la litieră. În plus, ROYAL CANIN® Digestive Care susține digestia sănătoasă prin intermediul crochetei în formă inelară, care încetinește în mod natural procesul de hrănire și masticație, reducând volumul de hrană indigerat.

ROYAL CANIN® Digestive Care a dat rezultate dovedite clinic: utilizarea exclusivă a hranei Digestive Care și-a demonstrat eficacitatea după doar 10 zile, având ca rezultat o reducere cu 49% a volumului materilor fecale datorită optimizării consumului de nutrienți și a digestiei.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, formula nutrițională ROYAL CANIN® Digestive Care este de asemenea disponibilă și în forma umedă, atât în sos delicios, cât și sub formă de pateu fin și gustos.

Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre de hrănire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.

Avantaje:

  • Sensibilitate digestivă? - Un stomac ori un tract digestiv sensibil poate genera apariția fecalelor moi, posibil indicator al unei digestii precare. În plus, înghițirea hranei fără a fi mestecată suficient poate provoca regurgitarea.
  • Digestive Care - Digestive Care este o formulă nutrițională echilibrată cu precizie, pentru a susține sănătatea și confortul tractului digestiv. Acțiune dublă: Ușor de digerat: Digestive care conține proteine cu un grad ridicat de digestibilitate (L.I.P.*). Are la bază un mix de prebiotice (Fructo-Oligo-Zaharide - FOS) și fibre (inclusiv Psyllium) ce mențin echilibrul florei intestinale și reglează tranzitul intestinal. *L.I.P. : Proteină selecţionată datorită gradului său ridicat de asimilare (mai mare de 90%) și pentru rolul său în menținerea sănătății digestive și a calității fecalelor. Stimulează masticația și încetinește ritmul de ingerare: Forma inelară şi textura unică ale crochetelor încurajează masticaţia şi încetinesc ritmul de ingestie. O masticaţie prelungită reduce riscul apariţiei regurgitării şi ușurează digestia hranei.
  • Rezultate dovedite : după 10 zile de administrare exclusivă a produsului Digestive Care: reducerea cu 49% * a volumului materiilor fecale, datorită digestiei îmbunătățite și a creșterii absorbției nutrimentelor. * Studiu intern Royal Canin, 2014 - Comparat cu o hrană de întreținere dedicată pisicilor adulte.
  • Sănătatea aparatului urinar - Rețeta conține un aport echilibrat de minerale, pentru a proteja sănătatea tractului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
2
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa