Hrana uscata pentru pisici Royal Canin VET Hepatic 2kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin VET Hepatic 2kg

Hrană dietetică completă pentru pisici adulte, cu vârsta de peste 1 an, ce suferă de afecțiuni hepatice

655 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Feline Hepatic - hrană dietetică pentru pisici cu afecțiuni hepatice, boala Wilson sau encefalopatie hepatică, conținut crescut de energie, cantitate redusă de cupru, acceptabilitate ridicată, bogată în antioxidanți.

Royal Canin Hepatic Feline este o hrană uscată de dietă pentru pisici, ca ajutor în tratamentul bolilor hepatice, boala stocării de cupru sau encefalopatie hepatică. În cazul unei afecțiuni hepatice, schimbarea dietei este vitală. Această mâncare are o densitate energetică ridicată, ceea ce înseamnă că poate fi oferită în porții mai mici, fapt ce va ușura ficatul. Are un nivel redus de cupru, iar astfel se vor reduce depozitele de cupru din celulele ficatului. Deoarece radicalii liberi sunt foarte nefavorabili mai ales la pisicile cu boli hepatice, mâncarea are un complex special de antioxidanți pentru a-i neutraliza.

Royal Canin Hepatic Feline facilitează reglarea structurii celulare și minimalizează disfuncțiile hepatice.

Avantaje:

  • Conținut redus de cupru - Nivel scăzut de cupru ce contribuie la minimizarea acumulării acestuia în celulele hepatice.
  • Energie crescută - Un conținut energetic crescut pentru a reduce volumul meselor și pentru a diminua solicitarea intestinală.
  • Conținut proteic adaptat - Nivel adaptat de proteine de înaltă calitate pentru a susține funcția hepatică în caz de insuficiență hepatică cronică.
  • S/O INDEX - Acest produs creează un mediu nefavorabil formării de uroliţi cu oxalați și struviţi în urină.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
2
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: