Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Hairball Care 1kg (la cantar)

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Hairball Care 1kg (la cantar)

Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la reducerea formării bezoarelor

220 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Pisicile își petrec adesea o bună parte din zi toaletându-se și, prin urmare, pot înghiți cantități mari de păr. Părul ingerat se poate compacta în tractul digestiv, ducând la formarea bezoarelor, care sunt apoi fie regurgitate, fie eliminate odată cu scaunul. Formula ROYAL CANIN® Hairball Care conține un mix specific de fibre alimentare, inclusiv Psyllium (bogat în mucilagiu) și fibre insolubile care stimulează în mod natural tranzitul intestinal sănătos. Ca urmare, părul ingerat zilnic poate fi eliminat odată cu scunul în loc să se acumuleze în stomac și să fie regurgitat.

ROYAL CANIN® Hairball Care oferă o un mix precis de nutrienți cu conținut ridicat de proteine (34%) și de grăsimi (15%) pentru a asigura menținerea eficientă a nivelului optim de nutrienți. S-a demonstrat că formula nutrițională ROYAL CANIN® Hairball Care duce la eliminarea unei cantități duble din părul ingerat după doar 14 zile de hrănire.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici,ROYAL CANIN® Hairball Care este disponibilă și în forma umedă în sos delicios.

Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre de hrănire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește mixul optim al ambelor forme de hrană umedă și uscată pentru beneficii maxime.

Avantaje:

  • Reduce formarea bezoarelor - Hairball Care este o formulă nutrițională echilibrată cu precizie, ce ajută la reducerea formării bezoarelor. Complexul exclusiv al rețetei Hairball Care este compus dintr-un mix de fibre alimentare, inclusiv psyllium, ce este bogat în mucilagiu, şi fibre insolubile, ce stimulează în mod natural tranzitul intestinal. În consecință, părul ingerat zilnic poate fi eliminat în mod regulat împreună cu fecalele, în loc să fie colectat în stomac şi apoi regurgitat.
  • Predispoziție la formarea de brezoare? - Pisicile își dedică mare parte din zi toaletării. Din această cauză, ingeră în mod spontan cantități mari de păr, ce tind să se acumuleze și să se compacteze în tractul digestiv, formând bezoare. Acestea sunt eliminate fie prin regurgitare, fie pe cale naturală, prin fecale.
  • Rezultate dovedite - Efecte vizibile după 14 de zile de administrare exclusivă. De 2x* mai mult păr eliminat în mod natural, prin fecale. *Studiu intern Royal Canin, 2013 - Comparat cu o hrană de întreținere care nu conţine complexul exclusiv Hairball Care.
  • Sănătatea tractului urinar - Rețeta conține un aport echilibrat de minerale, pentru a proteja sănătatea tractului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1 kg - la cantar
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa