Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Hair & Skin Care 1kg (la cantar)

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Hair & Skin Care 1kg (la cantar)

Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la menţinerea sănătăţii pielii şi blănii

223 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

ROYAL CANIN® Hair And Skin Care conține un complex unic de nutrienți care susține rolul de barieră al pielii. Conține proteine de calitate superioară, inclusiv aminoacizi specifici, pentru a menține procesele optime de creștere a părului și de regenerare a pielii.

ROYAL CANIN® Hair & Skin Care include un mix esențial de acizi grași Omega-3 și Omega-6 cu efecte benefice pentru sănătatea pielii și a blănii. Formula conține de asemenea soia și ulei de Borago Officinalis (bogat în acid gamma-linoleic), precum și ulei de pește care ajută la menținerea sănătății și luciului blănii pisicii dumneavoastră. În plus, formula ROYAL CANIN® Hair & Skin Care include mulți alți nutrienți esențiali, precum vitaminele B, aminoacizi, zinc și cupru. Împreună, aceștia hrănesc pielea și blana pisicii dumneavoastră, sprijinind funcția de barieră a pielii și menținând frumusețea acesteia, precum și vigoarea și bogăția părului.

S-a demonstrat clinic că utilizarea exclusivă a formulei nutriționale ROYAL CANIN® Hair & Skin Care crește semnificativ strălucirea blănii după doar 21 de zile de folosire.

Avantaje:

  • Menține sănătatea robei - Celulele epiteliale sunt înnoite în mod constant și au un necesar nutrițional considerabil. Unele pisici au pielea sensibilă, fapt ce se manifestă vizibil la nivelul robei ce se află în stare deteriorată. Toate acestea pot fi îmbunătățite prin menținerea unui echilibru nutrițional.
  • Menține sănătatea pielii și robei - Hair & skin care este o formulă nutrițională echilibrată cu precizie, ce ajută la menținerea sănătății pielii și a robei. Rețetă exclusivă ce conține: un conținut optim, perfect echilibrat de nutrimente, ce include un complex exclusiv de aminoacizi și vitamina B, cu rol în susținerea rolului de barieră naturală al pielii. Proteine de foarte bună calitate și aminoacizi specifici ce stimulează regenerarea epitelială și creșterea sănătoasă a părului. Acizi grași Omega 3 și Omega 6, cunoscuți pentru efectele benefice asupra pielii și a firului de păr.
  • Rezultate dovedite - Prin administrarea exclusivă a produsului HAIR & SKIN CARE timp de 21 de zile, se pot observa îmbunătățiri vizibile ale aspectului pielii și robei. *Studiu intern Royal Canin, 2006.
  • Sănătatea tractului urinar - Rețeta conține un aport echilibrat de minerale, pentru a proteja sănătatea tractului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1 kg - la cantar
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa