Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Fit 32 1kg (la cantar)

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Fit 32 1kg (la cantar)

Hrană echilibrată și completă, special adaptată nevoilor pisicilor adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ce au activitate fizică moderată și acces ocazional la exterior

174 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Produsul ROYAL CANIN® Fit 32 este recomandat pisicilor adulte cu vârsta între 1-7 ani, fiind special concepută să răspundă tuturor cerințelor nutriționale ale pisicii pentru a-i susține și de a-i menține starea de sănătate.

Pisica dumneavoastră are nevoie de o hrană de foarte bună calitate pentru a acoperi toate cerințele vârstei adulte, acesta este motivul pentru care soluția nutrițională ROYAL CANIN® Fit 32 oferă un profil nutritiv optim, cu un nivel echilibrat de nutrienți benefici pentru susținerea și menținerea stării ideale de sănătate a pisicii dumneavoastră. Mai mult, soluția nutrițională ROYAL CANIN® Fit 32 aduce un aport de nutrienți benefici perfect echilibrați , cum ar fi diverse vitamine și minerale, pentru menținerea sănătății aparatului urinar al pisicilor adulte.

Datorită includerii fibrelor alimentare specifice, formula nutrițională ROYAL CANIN® Fit 32 contribuie de asemenea la eliminarea părului ce ar putea fi ingerat de pisica dumneavoastră. Aceasta înseamnă că apariția bezoarelor este redusă semnificativ.

Avantaje:

  • Profil nutrițional optim - Pentru a acoperi toate cerințele nutriționale impuse de organismul pisicii adulte, este nevoie de o hranăconcepută pe baza unor nutrimente de înaltă calitate. Fit 32 este o hrană echilibrată, ce conţine toatenutrimentele necesare pentru menținerea pisicii într-oformă optimă și o stare bună de sănătate.
  • Greutate optimă - Oferă un aport moderat de calorii, ce ajută la menținerea greutății optime.
  • Favorizează eliminarea bezoarelor - Ajută în stimularea tranzitului intestinal şi eliminarea bezoarelor, prin combinaţia de fibre non-fermentabile şi fermentabile.
  • Aparat urinar sănătos - Rețetă formulată pentru a menține sănătatea aparatului urinar al pisicii adulte.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1 kg - la cantar
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa