Hrana uscata pentru pisici Royal Canin British Shorthair Adult 1kg (la cantar)

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin British Shorthair Adult 1kg (la cantar)

Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa British Shorthair (cu vârsta de peste 12 luni)

254 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

ROYAL CANIN® British Shorthair Adult este o formulă special concepută pentru a răspunde tuturor cerințelor nutriționale ale pisicilor adulte care fac parte din această rasă.

Dată fiind constituția puternică, solidă a pisicii dumneavoastră, nivelul de proteine din hrana ROYAL CANIN® British Shorthair Adult a fost adaptat în mod special pentru a contribui la menținerea masei musculare a acesteia. Formula este de asemenea îmbogățită cu L-Carnitină, un nutrient care contribuie la metabolizarea naturală a grăsimilor.

Includerea acizilor grași Omega-3 (EPA și DHA) contribuie la susținerea sănătății oaselor și articulațiilor pisicii dumneavoastră, ceea ce înseamnă că aceasta își poate menține nivelul normal de activitate fără a resimți vreun disconfort. Mai mult, echilibrul de minerale special conceput din această hrană contribuie la susținerea și menținerea sănătății funcției cardiace a pisicii dumneavoastră.

Pentru a răspunde preferințelor fiecărei pisici, hrana ROYAL CANIN® British Shorthair Adult este de asemenea disponibilă ca hrană umedă în sos delicios.

Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre de hrănire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă a ambelor formule de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.

Avantaje:

  • Crochetă adaptată maxilarului cu formă unică - Crocheta de dimensiuni mari, cu forma unică curbată, este special creată pentru a se potrivi perfect maxilarului de dimensiuni mari a pisicii din rasa British Shorthair. Forma sa deosebită ajută pisica de apuce hrana cu ușurință și o stimulează să mestece pentru a-i menține igiena orală.
  • Formulă exclusivă - l-carnitină si taurină.
  • Musculatură tonifiată - Pisica din rasa British Shorthair are o constituție puternică, solidă și cu o musculatură bine dezvoltată. Prin aportul adaptat de proteine, rețeta contribuie la menţinerea masei musculare. Rețetă îmbogățită cu L-carnitină, ce contribuie la metabolizarea naturală a grăsimilor.
  • L-carnitină - Rețetă îmbogățită cu L-carnitină, ce contribuie la metabolizarea naturală a grăsimilor.
  • Sistem osteo-articular puternic - Constituția pisicii British Shorthair, robustă și greoaie, poate pune o presiune suplimentară pe articulații și sistemul osos. British Shorthair Adult este formulată pentru a menține sănătatea oaselor și articulaţiilor. Rețetă îmbogățită cu acizi grași Omega 3 (EPA și DHA).
  • Sănătatea mușchiului cardiac - Aportul de taurină și EPA & DHA întreține sănătatea funcției cardiace.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1 kg - la cantar
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa