Lapte praf pentru catei Royal Canin Babydog milk 400g

Lapte praf pentru catei Royal Canin Babydog milk 400g

Inlocuitor complet de lapte pentru catei de la nastere pana la intarcare

585 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Babydog Milk - inlocuitor complet de lapte pentru catei de la nastere pana la intarcare.

Substituent de lapte de caine destinat cateilor, din toate rasele, incepand cu primele zile de viata pana la intarcare. Exista situatii in care laptele matern nu este suficient pentru hranirea cateilor. In aceste cazuri este nevoie de un subtituent de lapte cu proprietati cat mai apropiate de laptele matern. Laptele de vaca este greu tolerat de caini din cauza continutului crescut de lactoza si a compozitiei diferite fata de cel de caine. Laptele de vaca nu asigura nutrientii necesari dezvoltarii sanatoase a catelusilor. Royal Canin Puppy milk este un preparat sub forma de pulbere, foarte usor de dizolvat. El asigura toti nutrientii necesari dezvoltarii cateilor si prin continutul redus de lactoza confera siguranta digestiva.

Pachetul contine:

  • 4 pliculete vidate de 100 g;
  • un recipient gradat si un biberon gradat cu trei tetine interschimbabile (trei niveluri de dozare);
  • instructiunile de utilizare.

Avantaje:

  • Crestere armonioasa - Pentru asigurarea unei dezvoltari armonioase, compozitia Babydog milk se apropie cat mai mult de laptele de catea, avand un nivel ridicat de energie si proteine.
  • Siguranta digestiva - Laptele Babydog contine proteine ultra-digestibile atent selectionate si are un continut de lactoza foarte apropiat de laptele matern. Este potrivit mai ales pentru sistemul digestiv al catelului pentru ca nu contine amidon (cateii nu secreta suficienta amilaza pentru a digera amidonul). Continutul de Fructo-Oligo-Zaharide ajuta la mentinerea echilibrul florei digestive.
  • Usor de preparat - Multumita formulei sale exclusive, laptele Babydog se dizolva instant si complet, fara sedeimente, avand o formula complet omogena.
  • Imbogatit cu DHA - Sistemul nervos al catelului continua sa se dezvolte dupa nastere. DHA-ul, prezent in mod natural in laptele matern, ajuta la dezvoltarea functiei cognitive. Din acest motiv, laptele Babydog este imbogatit cu DHA.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,400
Referinte specifice