Hrana uscata pentru caini Royal Canin Mini Adult 8kg

Hrana uscata pentru caini Royal Canin Mini Adult 8kg

Hrană completă pentru câini adulţi de talie mică, cu greutatea între 1 şi 10 kg și vârsta peste 10 luni

1125 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Recomandată câinilor cu vârsta de peste 10 luni și cu greutate de până la 10 kg, formula ROYAL CANIN® Mini Adult este special concepută pentru a îndeplini cerințele nutriționale ale câinilor de talie mică, așa cum este câinele dumneavoastră.

Hrana ROYAL CANIN® Mini Adult oferă un aport de energie adaptat cerințelor energetice ale câinilor de talie mică și include de asemenea L-Carnitină, un nutrient cu rol în metabolizarea naturală a grăsimilor. Această formulă specială conține o varietate de nutrienți care contribuie la susținerea sănătății pielii și a blănii câinelui dumneavoastră. Este îmbogățită cu vitamine și acizi grași Omega-3 (EPA și DHA) care ajută la păstrarea luciului și sănătății blănii câinelui dumneavoastră.

ROYAL CANIN® Mini Adult este un produs formulat cu o serie nutrimente și substanțe care îmbunătățesc acceptarea hranei pentru a face mesele mai apetisante chiar și pentru cei mai capricioși câini.

Asigurați-vă că respectați recomandările de hrănire de pe ambalaj, pentru a oferi astfel câinelui dumneavoastră cantitatea corectă de hrană pentru o sănătate optimă.

Avantaje:

  • Conținut adaptat de energie - Ajută la menţinerea greutăţii optime a câinilor de talie mică, prin conţinutul de L-carnitină ce stimulează metabolizarea grăsimilor, menţinând în acelaşi timp un nivel energetic ridicat, de care aceşti câini au nevoie.
  • Palatabilitate sporită - Satisface apetitul capricios al câinilor de talie mică, prin reţeta sa specială şi selecţia exclusivă de arome.
  • Piele sănătoasă și robă strălucitoare - Reţetă îmbogăţită cu EPA/DHA, pentru a întreţine sănătatea pielii şi a robei.

Ghid de hrănire:

Greutatea câinelui 2 kg 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg 7 kg 8 kg 9 kg 10 kg
Nivel redus de activitate 40 g 55 g 68 g 80 g 92 g 103 g 114 g 125 g 135 g
Nivel moderat de activitate 47 g 63 g 79 g 93 g 106 g 120 g 132 g 144 g 156 g
Nivel ridicat de activitate 53 g 72 g 89 g 106 g 121 g 136 g 150 g 164 g 178 g
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
8
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa