Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Sphynx Adult 2kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Sphynx Adult 2kg

Hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte din rasa Sphynx cu vârsta de peste 12 luni

545 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Hrană uscată Royal Canin Sphynx Adult preparată după o rețetă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor rasa Sfinx cu vârsta de peste 12 luni.

Sfinx-ul este o pisică fără blană. Este o rasă plină de viață, sociabilă și prietenoasă căreia îi place să se joace cu alte pisici, ba chiar se bucură și de compania câinilor. Este o pisică foarte afectuoasă și îi place mult să fie mângâiată. Uneori poate deveni chiar posesivă față de stăpânul ei.

Pisicile Sfinx sunt animale de interior și nu le place frigul, căldura sau umezeala de afară. Lipsa de blană este compensată de un metabolism foarte activ care ține sub control temperatura corpului. Este important ca aceste pisici să aibă o dietă bogată în energie în timpul sezonului rece pentru a-și putea menține o temperatură corporală optimă.

Royal Canin Royal Canin Sphynx Adult este special concepută pentru pisicile Sfinx adulte, cu vârsta peste 12 luni:

  • Piele sănătoasă: hrana întărește funcția de "barieră" a pielii datorită conținutului de acizi grași EPA și DHA. Uleiul de limba-mielului împreună cu biotina, vitamina A și zinc ajută la protecția și hidratarea pielii.
  • Inimă puternică și sănătoasă: taurina și L-carnitina sprijină buna funcționare a inimii.
  • Crochete special adaptate maxilarului pisicilor Sfinx: Quartz 14 reprezintă un tip de crochete cu formă și dimensiune unice, special create pentru a încuraja mestecatul lent și rapiditatea ingestiei. Totodată, forma, textura și mărimea crochetelor ajută la lupta împotriva plăcii dentare și a tartrului - pentu dinți și gingii sănătoase.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
2
Referinte specifice