Hrana uscata pentru catei Royal Canin Yorkshire Terrier Puppy 7,5kg
La comandă

Hrana uscata pentru catei Royal Canin Yorkshire Terrier Puppy 7,5kg

Hrană completă special creată pentru cățeii din rasa Yorkshire Terrier, cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni

1500 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Recomandată puilor cu vârsta de până la 10 luni, hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy a fost special concepută pentru a îndeplini toate cerințele nutriționale ale puiului dumneavoastră de câine din rasa Yorkshire Terrier.

Deoarece sistemul imunitar al puiului dumneavoastră din rasa Yorkshire Terrier se dezvoltă treptat, hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy conține un complex brevetat de antioxidanți (inclusiv vitamina E) care susțin mecanismele naturale de apărare ale cățelului dumneavoastră în timpul acestei etape importante de creștere.

Formula ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy este îmbogățită cu un conținut adaptat de acizi grași Omega-3 (EPA și DHA) și acizi grași Omega-6 (din ulei de Borago), precum și biotină, pentru a menține sănătatea blănii puiului dumneavoastră.

Hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy susține, de asemenea, sănătatea digestivă. Formula include nutrienți cu proteine foarte ușor digestibile, de calitate superioară (L.I.P.) și prebiotice (FOS), pentru menținerea echilibrului florei intestinale. Mai mult, crocheta exclusivă din hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy susține igiena dentară, încetinind formarea tartrului.

Avantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Creșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor experiențe. În această etapă importantă, sistemul imunitar al puiului de câine se dezvoltă treptat. Yorkshire Terrier Puppy contribuie la susținerea sistemului imunitar natural al puiului de câine mai ales datorită complexului patentat (Franţa, patent Nr.EP1146870) de antioxidanți care include vitamina E.
  • Blană sănătoasă - Această formulă exclusivă contribuie la menţinerea sănătăţii blănii cu fir de păr lung a câinelui din rasa Yorkshire. Îmbogăţită cu un conţinut adaptat de acizi graşi Omega 3 (EPA şi DHA), de acizi graşi Omega 6, ulei de Borago Officinalis şi biotină.
  • Siguranță digestivă - O combinație de nutrimente ce mențin siguranța digestivă (proteine L.I.P.), echilibrul optim al florei intestinale (prebiotice FOS) și ajută la menținerea aspectului scaunului.
  • Crochetă exclusivă: dentiţie sănătoasă - Previne formarea tartrului datorită acțiunii chelatorilor de calciu.

Ghid de hrănire:

Vârsta 2 luni 3 luni 4 luni 5 luni 6 luni 7 luni 8 luni 9 luni 10 luni 11 luni
Greutatea la vârsta de adult - 2 kg 49 g 54 g 55 g 55 g 48 g 40 g 39 g 39 g 39 g Yorkshire Terrier Adult
Greutatea la vârsta de adult - 3 kg 63 g 71 g 75 g 75 g 68 g 61 g 54 g 54 g 53 g Yorkshire Terrier Adult
Greutatea la vârsta de adult - 4 kg 78 g 88 g 92 g 93 g 84 g 75 g 67 g 66 g 65 g Yorkshire Terrier Adult
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
7,5
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa