Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Oral Care 8kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Oral Care 8kg

Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la reducerea formării tartrului

1825 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

ROYAL CANIN® Oral Care este o formulă ce oferă un echilibru nutrițional perfect pentru menținerea sănătății buco-dentare a pisicii dumneavoastră prin reducerea formării plăcii dentare. Are de asemenea un conținut ridicat de proteine care susține și fortifică musculatura, oasele și dinții pisicii dumneavoastră.

Atunci când căutați o formulă nutrițională benefică pentru dinții și cavitatea bucală a pisicii dumneavoastră, este important să rețineți că ROYAL CANIN® Oral Care acționează în două moduri: Mecanic și Chimic.

ROYAL CANIN® Oral Care este o formulă concepută special pentru a acționa țintit, dimensiunea, textura și forma crochetei Oral Care stimulează pisicile să mestece complet hrana. Această acțiune mecanică produce un efect zilnic de periere a dinților care reduce formarea plăcii dentare. Formula este totodată îmbunătățită cu o „substanță activă la nivel dentar ” (chelator de calciu), care acționează chimic prin captarea calciului din salivă, ceea ce reduce mineralizarea plăcii dentare.

Rezultatele formulei nutriționale ROYAL CANIN® Oral Care au fost demonstrate clinic după numai 28 de zile de utilizare continuă, formarea tartrului fiind redusă cu până la 59%.

Avantaje:

  • Reduce formarea tartrului - Tartrul reprezintă placa dentară mineralizată, iar apariția sa poate provoca apariția respirației urât mirositiare și a sensibilității la nivelul gingiei. Igiena orală joacă un rol important în starea de sănătate generală a pisicii.
  • Acțiune dublă - Oral Care este o formulă nutrițională echilibrată cu precizie, ce ajută la încetinirea ritmului de formare a tartrului și menține sănătatea oro-dentară. Acțiune dublă: Acțiunea mecanică: dimensiunea, forma şi textura unice ale crochetei Oral care au fost alese special, deoarece încurajează masticația și au un efect de periaj la nivelul dinților, care împiedică formarea plăcii dentare. Acțiunea chimică: rețeta îmbogățită cu un Agent Activ (chelatori de calciu), stabilizează calciul prezent în salivă şi previne depunerea acestuia pe dinţi sub formă de tartru.
  • Rezultate dovedite - Reducerea cu 59% a procesului de formare a tartrului după 28 de zile de administrare exlcusivă a produsului Oral Care. *Studiu intern Royal Canin, 2005 - Comparată cu o hrană de întreținere care nu conţine agenţii activi prezenți în compoziția Oral Care și măsurată în cazul dinților predispuși la acumularea plăcii.
  • Aparat urinar sănătos - Rețeta conține un aport echilibrat de minerale, pentru a proteja sănătatea tractului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
8
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa