Hrana uscata pentru pisoi Royal Canin Kitten 2kg

Hrana uscata pentru pisoi Royal Canin Kitten 2kg

Hrană completă şi echilibrată special concepută pentru pisoi în a doua etapă de creştere (până la 12 luni)

470 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Creșterea este o etapă esențială în viața pisoiului dumneavoastră - este o perioadă de mari schimbări, descoperiri semnificative și noi experiențe. În această perioadă, este important să vă asigurați că pisoiul primește aportul optim de nutrienți pentru a-i susține creșterea și dezvoltarea sănătoasă.

A doua etapă a creșterii este o perioadă importantă în viața pisoiului, deoarece sistemul imunitar al acestuia încă se dezvoltă treptat.

Formula nutrițională ROYAL CANIN® Kitten susține mecanismele naturale de apărare ale pisoiului în această perioadă, mai ales datorită complexului brevetat de antioxidanți, incluzând vitamina E, foarte benefică.

Formula nutrițională ROYAL CANIN® Kitten este recomandată pisoilor cu vârsta de până la 12 luni, având o toleranță digestivă crescută datorită prezenței L.I.P* – o proteină selectată datorită nivelului său de digestibilitate de 90%.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, soluția nutrițională ROYAL CANIN® Kitten este disponibilă și în variantă umedă în sos delicios sau sub formă de pateu.

Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește mixul precis de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.

Avantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Creșterea este o etapă esențială în viața pisicii dumneavoastră: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor experiențe. În aceasta etapă importantă, sistemul imunitar al puiului de pisică se dezvoltă treptat. Kitten contribuie la susținerea sistemului imunitar natural al puiului în a doua etapă de creștere în special datorită complexului patentat* de antioxidanți care include vitamina E. *Franţa, patent Nr. EP1146870.
  • Siguranță digestivă - Toleranță digestivă ridicată datorită proteinelor ușor asimilabile (L.I.P.*) și datorită prebioticelor (inclusiv FOS). *Proteină selecționată datorită gradului său ridicat de asimilare.
  • Dezvoltare armonioasă - Conținut adaptat de proteine, vitamine și minerale inclusiv vitamina D si calciu. Conținut ridicat de energie, potrivit acestei perioade de creștere intensă.
  • Proteine cu grad ridicat de asimilare - Proteine selecționate pentru nivelul ridicat de digestibilitate de peste 90% (Royal Canin).
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
2
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa