Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Urinary Care 10kg

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Urinary Care 10kg

Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte,cu vârsta peste 1 an, ajută la menţinerea sănătăţii aparatului urinar

2235 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

ROYAL CANIN® Urinary Care este o formulă nutrițională perfect echilibrată care ajută la menținerea sănătății tractului urinar al pisicii dumneavoastră.

ROYAL CANIN® Urinary Care este o formulă exclusivă care menține concentrația optimă a urinei prin reglarea echilibrului mineralelor și păstrarea unui pH urinar scăzut, ceea ce are ca rezultat o urină mai puțin concentrată.

Comparativ cu o formulă nutrițională uzuală, s-a demonstrat că în doar 10 zile de utilizare a formulei ROYAL CANIN® Urinary Care este de două ori mai eficientă în protejarea sănătății tractului urinar inferior.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, rețeta ROYAL CANIN® Urinary Care este disponibilă și în forma umedă în sos delicios.

Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre de hrănire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește mixul precis de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.

Avantaje:

  • Risc de probleme urinare? - Cristalele se găsesc în mod frecvent în urina pisicilor. Prezența cristalelor în urină ține de o serie de factori, incluzând nivelul pH-ului, favorizând formarea lor și având impact negativ asupra sănătății tractului urinar. Nutriția Sănătoasă poate reprezenta un mod eficient în reducerea riscului formării cristalelor urinare.
  • Menține sănătatea tractului urinar - Urinary Care este o formulă nutrițională perfect echilibrată, cu rolul de a menține sănătatea tractului urinar. Ajută la menținerea concentrației urinei în parametrii optimi, prin controlarea nivelului de minerale și reducerea pH-ului urinar, toate acestea ducând la o urină mai puțin concentrată și un echilibru mineral urinar sănătos. Formula unică a produsului Urinary Care ajută la crearea unui mediu mai puțin favorabil formării cristalelor urinare.
  • Rezultate dovedite - De 2 ori mai multă eficacitate în îngrijirea tractului urinar inferior, după 10 zile de hrănire exclusivă cu produsul Urinary Care. *Studii interne Royal Canin. Studiu comparativ cu o rețetă de întreținere, dovedită eficientă în urolitiaza cu struviți la pisici.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
10
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa