Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Savour Exigent 2kg

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Savour Exigent 2kg

Hrană completă special adaptată pisicilor adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, cu apetit capricios și preferință pentru savoare

535 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Unele pisici au un apetit capricios și pot să refuze hrana pe care le-o oferiți. Totuși, acest comportament nu este o caracteristică înnăscută a pisicilor, prin urmare poate fi corectat prin selectarea unei formule care nu are doar un aport optim de nutrienți, ci este și apetisantă pentru pisică. Unele pisici prezintă comportament capricios față de hrană și atrase de diversitatea din castron.

Pentru a satisface preferința naturală a pisicii dumneavoastră, Savour Exigent conține două tipuri de crochete mixate sinergic, fiecare având o formulă și textură diferite, pentru a amplifica senzația de savoare dublă chiar și pentru cele mai capricioase pisici. Mai mult, aportul energetic special adaptat al formulei nutriționale ROYAL CANIN® Savour Exigent ajută la menținerea greutății corporale ideale a pisicii adulte.

Recomandată atât pisicilor care trăiesc la interior, cât și celor de la exterior, formula ROYAL CANIN® Savour Exigent va continua să satisfacă apetitul pisicii și să îi asigure toți nutrienții de care are nevoie pentru a rămâne activă și sănătoasă.

Avantaje:

  • Dublă savoare - Fiecare pisică percepe diferit savoarea hranei. Unele dintre pisici manifestă o preferință pentru diversitate și tind să își selecteze hrana în funcție de aceasta. Având două tipuri de crochete cu forme, compoziții și texturi diferite, ce se combină sinergic în cavitatea bucală, Savour Exigent satisface preferința pentru savoare a pisicilor cu apetit capricios.
  • Greutate optimă - Conținutul energetic moderat ajută la menţinerea greutăţii ideale.
  • Preferință individuală - Fiecare pisică are o preferință naturală și interpretează diferit profilul aromatic, diversitatea savorilor sau aportul proteic al unei hrane. Din acest motiv, Royal Canin a creat 3 rețete diferite, pentru a satisface chiar și cel mai pretențios apetit.
  • Aparat urinar sănătos - Rețetă specială ce susține sănătatea aparatului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
2
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa