Hrana uscata pentru caini Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5kg
La comandă

Hrana uscata pentru caini Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5kg

Hrană completă special creată pentru câinii adulți și seniori din rasa Yorkshire Terrier, cu vârsta de peste 10 luni

365 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Deoarece fiecare rasă are propriile sale cerințe, gama Breed Health Nutrition creată de ROYAL CANIN® răspunde cerințelor nutriționale ale câinilor de rase diferite, pentru a susține o stare optimă de sănătate.

Recomandată câinilor din rasa Yorkshire Terrier cu vârsta de peste 10 luni, hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult a fost special concepută pentru a răspunde tuturor cerințelor nutriționale ale câinelui dumneavoastră adult.

Hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult contribuie la menținerea sănătății blănii câinelui dumneavoastră Yorkie datorită conținutului său adaptat îmbogățit cu acizi grași Omega-3 esențiali (EPA și DHA), acizi grași Omega-6, ulei de Borago și biotină.

Formula ROYAL CANIN® ROYAL CANIN® Adult este menită să satisfacă apetitul chiar și celor mai capricioși câini, datorită unui mix de arome excepționale, cărora câinele dumneavoastră nu le va putea rezista! O bună igienă orală reprezintă un considerent important în alegerea hranei câinelui dumneavoastră.

ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult contribuie la încetinirea procesului de formare a tartrului prin includerea cu precizie a chelatorilor de calciu în crochete.

Avantaje:

  • Blană sănătoasă - Această formulă exclusivă contribuie la menţinerea sănătăţii firului de păr lung al câinelui din rasa Yorkshire. Îmbogăţită cu un conţinut adaptat de acizi graşi Omega 3 (EPA şi DHA), acizi graşi Omega 6 și ulei de Borago Officinalis şi biotină.
  • Satisface apetitul capricios - Această formulă satisface până și cel mai capricios apetit datorită unei combinații excepționale de arome.
  • Suport pentru etapa de seniorat - Aportul exclusiv de nutrimente ajută la menţinerea sănătăţii câinilor maturi și seniori.
  • Crochetă exclusivă: dentiţie sănătoasă - Această formulă previne formarea tartrului datorită acțiunii chelatorilor de calciu.

Ghid de hrănire:

Greutatea câinelui 2 kg 3 kg 4 kg
Nivel redus de activitate 40 g 55 g 68 g
Nivel moderat de activitate 47 g 63 g 79 g
Nivel ridicat de activitate 53 g 72 g 89 g
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1,5
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: