Hrana uscata pentru catei Royal Canin X-Small Puppy 1,5kg

Hrana uscata pentru catei Royal Canin X-Small Puppy 1,5kg

Hrană completă pentru cățeii de talie foarte mică, cu greutatea de adult de până la 4 kg și vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni

355 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Câinii de talie mică trăiesc de obicei mai mult decât câinii de talie mare dar, totodată, ei ajung mai devreme la vârsta adultă. În consecință, cățelul dumneavoastră de talie mică are nevoie de un conținut energetic adecvat care să-i susțină sistemul imunitar ce se dezvoltă treptat spre deosebire de creșterea corporală care este rapidă.

ROYAL CANIN® X-Small Puppy este o formulă special concepută pentru a răspunde cerințelor cățelului dumneavoastră de talie mică. Această hrană oferă un aport echilibrat de fibre pentru a facilita tranzitul intestinal și a contribui la un aspect optim al scaunului. În plus, asigură necesarul energetic specific cățeilor de talie foarte mică în perioada de creștere.

Hrana ROYAL CANIN® X-Small Puppy conține un complex special de antioxidanți care susțin sistemul imunitar al cățelului dumneavoastră. Acești antioxidanți includ vitamina E, cu rol esențial în susținerea mecanismelor naturale de apărare și menținerea sănătății pielii cățelului.

Crochetele de mici dimensiuni, crocante și gustoase, au fost concepute pentru a se adapta perfect maxilarului miniatural al câinilor de talie foarte mică. Formula exclusivă al acestui produs satisface apetitul capricios care este adesea întâlnit la câinii de rase foarte mici.

ROYAL CANIN® X-Small Puppy este recomandată cățeilor de talie foarte mică, având vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni. Caracteristic, rasele foarte mici reprezintă categoria de câini care, la vârsta adultă, cântăresc sub 4 kg.

Avantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Creșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor experiențe. În această etapă importantă, sistemul imunitar al puiului de câine se dezvoltă treptat. X-Small Puppy contribuie la susținerea sistemului imunitar natural al puiului de câine mai ales datorită complexului patentat* de antioxidanți care include vitamina E.*Franţa, patent Nr.EP1146870.
  • Digestie și tranzit optime - Un conținut potrivit de fibre (inclusiv Psyllium) facilitează tranzitul intestinal și asigură o bună calitate a materiilor fecale.
  • Conținut energetic ridicat - Răspunde nevoilor energetice ale puiului de câine de talie foarte mică aflat în perioada de creștere, fiind totodată și foarte palatabilă chiar și pentru cel mai capricios apetit.

Ghid de hrănire:

Vârsta 2 luni 3 luni 4 luni 5 luni 6 luni 7 luni 8 luni 9 luni 10 luni 11 luni
Greutatea la vârsta de adult - 1 kg 29 g 32 g 33 g 33 g 28 g 24 g 24 g 23 g 23 g X-Small Adult
Greutatea la vârsta de adult - 3 kg 64 g 72 g 75 g 75 g 68 g 61 g 54 g 54 g 53 g X-Small Adult
Greutatea la vârsta de adult - 4 kg 79 g 89 g 93 g 93 g 84 g 76 g 67 g 66 g 66 g X-Small Adult
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1,5
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa