Hrana uscata pentru catei Royal Canin Mini Puppy 2kg

Hrana uscata pentru catei Royal Canin Mini Puppy 2kg

Hrană completă pentru cățeii de talie mică, cu greutatea de adult de până la 10 kg și vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni

415 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

ROYAL CANIN® Mini Puppy este o formulă concepută pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului dumneavoastră și este recomandată puilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni care vor cântări la vârsta adultă maxim 10 kg. Perioada de creștere este o etapă esențială în viața cățelului dumneavoastră, fiind momentul schimbărilor majore și al noilor descoperiri. În această etapă, sistemul imunitar al cățelului dumneavoastră se dezvoltă treptat. Din acest motiv, hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy conține un complex patentat de antioxidanți, incluzând vitamina E, pentru a sprijini mecanismele naturale de apărare ale cățelului dumneavoastră pe măsură ce acesta crește.

Forma crochetei este mică și ușor de mestecat, perfectă pentru maxilarul de mici dimensiuni al cățelului dumneavoastră și, atât mirosul cât și aroma sunt optimizate pentru a-i tenta chiar și pe cei mai mofturoși câini. Prin textura și forma sa, crocheta contribuie de asemenea la susținerea sănătății dentare și a igienei orale generale.

Complexul de nutrienți din produsul ROYAL CANIN® Mini Puppy include proteine de calitate superioară (cum ar fi L.I.P – cunoscută pentru nivelul ridicat de digestibilitate), precum și prebiotice care susțin sănătatea digestivă și echilibrul florei intestinale, contribuind astfel la un aspect optim al materiilor fecale prin reducerea mirosului și volumului lor.

Avantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Creșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor experiențe. În această etapă importantă, sistemul imunitar al puiului de câine se dezvoltă treptat. Mini Puppy contribuie la susținerea sistemului imunitar natural al puiului de câine mai ales datorită complexului patentat* de antioxidanți care include vitamina E.*Franţa, patent Nr.EP1146870.
  • Siguranță digestivă - O combinație de nutrimente ce mențin siguranța digestivă (proteine L.I.P.), echilibrul optim al florei intestinale (prebiotice FOS) și ajută la menținerea aspectului scaunului.*Proteină selecționată datorită gradului său ridicat de asimilare.
  • Conținut energetic ridicat - Răspunde nevoilor energetice ale puiului de câine de talie mică aflat în perioada de creștere, fiind totodată și foarte palatabilă chiar și pentru cel mai capricios apetit.

Ghid de hrănire:

Vârsta 2 luni 3 luni 4 luni 5 luni 6 luni 7 luni 8 luni 9 luni 10 luni 11 luni
Greutatea la vârsta de adult - 2 kg 49 g 54 g 55 g 55 g 48 g 40 g 39 g 39 g 39 g Mini Adult
Greutatea la vârsta de adult - 6 kg 103 g 119 g 125 g 126 g 125 g 113 g 101 g 90 g 89 g Mini Adult
Greutatea la vârsta de adult - 10 kg 146 g 172 g 182 g 185 g 184 g 167 g 149 g 133 g 132 g 131 g
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
2
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa