Hrana uscata pentru caini Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin Optiderma with Salmon 18kg
La reducere! - 216 LEI

Hrana uscata pentru caini Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin Optiderma with Salmon 18kg

Hrană uscată completă pentru câini adulţi de talie medie cu piele sensibilă, cu somon

1944 lei 2160 lei - 216 LEI
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Purina® Pro Plan® Medium Adult Sensitive Skin OPTIDERMA - hrană uscată fără gluten pentru câini adulţi medii, de maxim 25 kg, cu piele sensibilă. Formulă dovedită clinic cu proteine din somon.

Combinaţia nutritivă dovedită clinic OPTIDERMA a fost special concepută pentru cerinţele câinilor adulţi de rase medii de până la 25 kg, cu cu piele sensibilă sau cu probleme de piele. Această mâncare uscată a fost concepută de specialişti în nutriţie şi medici veterinari şi ajută la obţinerea unei blăniţe strălucitoare şi asigură o piele sănătoasă. În plus, somonul este o sursă bună de proteine şi faţă de care riscul de incompatibilitate este foarte redus.

Formula fără gluten Purina Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin OPTIDERMA îi furnizează câinelui dumneavoastră toate substanţele vitale pentru o viaţă activă. Vitaminele, mineralele, oligoelementele, rădăcina uscată de cicoare şi uleiul de peşte menţin câinele în formă şi îi asigură articulaţii sănătoase.

Granulele delicioase au mărimea ajustată la maxilarul câinilor de rasă medie şi asigură un nivel ridicat de acceptanţă. O mâncare dezvoltată pe baza ultimelor descoperiri ştiinţifice care îi oferă câinelui alimentaţia optimă pentru bunăstare.

Avantaje:

  • Special concepută pentru câini cu piele sensibilă, iritată sau solzoasă.
  • Combinaţie de nutrienţi testată clinic OPTIDERMA - sprijină sănătatea pielii şi oferă strălucire blănii.
  • Proteine de calitate înaltă - somonul ca sursă de proteine reduce riscul reacţiilor alergice ale pielii la câinii sensibili la mâncare.
  • Fără gluten.
  • Recomandată de medici veterinari şi specialişti în nutriţie - formulă modernă, dezvoltată conform ultimelor descoperiri ştiinţifice.
  • Sprijină sănătatea articulaţiilor - substanţele nutritive din hrană ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor câinilor de rase medii.
  • Granule medii - ajustate la maxilarul câinilor de rase medii.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
18
Referinte specifice