Hrana uscata pentru pisici Cat Chow Hairball Control Chicken 15kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Cat Chow Hairball Control Chicken 15kg

Hrană uscată completă pentru pisici adulte cu efectul eliminării ghemotoacelor, cu pui

1350 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Purina Cat Chow Hairball Control este special conceput pentru pisicile cu probleme de îndepărtare a părului din stomac. Mâncarea este îmbogățită cu proteine ​​și fibre dietetice pentru a rezolva această problemă delicată. În același timp, alimentele conțin tot ceea ce este necesar pentru o viață activă a unui animal de companie, îi oferă o cantitate suficientă de nutrienți, vitamine și minerale. Asigură o mai bună absorbție a alimentelor, datorită adăugării complexului Naturium în furaje.

Avantaje:

  • Complexul Naturium din Purina® Cat Chow® este un amestec special de fibre naturale. Conține o sursă naturală de prebiotice care s-a dovedit că îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și sprijină sănătatea sistemului digestiv al pisicii.
  • Din 1926, experții Purina® își aplică cunoștințele și experiența pentru a crea nutriție nutritivă pentru a vă menține animalele sănătoase.
  • Cu vitamina E pentru a sprijini apărarea naturală a pisicii dvs. și vitamine B pentru a ajuta pisica să folosească energia în mod optim.
  • Purina® Cat Chow® este formulat cu atenție fără adăugarea de arome artificiale, colorant sau conservanți.
  • Alimentele noastre sunt bogate în carne de pui și surse de proteine ​​care au fost atent selectate pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor.
  • Pregătit cu grijă cu ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie) pentru o aromă distinctivă pe care pisicile o aleg instinctiv.
  • Special formulat cu fibre alimentare care este de două ori mai eficient în îndepărtarea părului din stomacul pisicii. Potrivit în special pentru pisicile care locuiesc în apartamente.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
15
Referinte specifice