Hrana uscata pentru pisici Cat Chow Urinary Tract Health Chicken 15kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Cat Chow Urinary Tract Health Chicken 15kg

Hrană uscată completă pentru pisici adulte, susține sănătatea tractului urinar, cu pui

1065 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Purina Cat Chow Urinary Tract Health cu un conținut ridicat de pasăre de curte este formulată pentru prevenirea urolitiazei la pisicile adulte și pisicile care necesită o dietă specială. Seria specială Urinary Tract Health a fost dezvoltată pentru o nutriție bună.

  • O compoziție special selectată îmbunătățește bunăstarea animalului de companie, controlează urinarea, promovează refacerea rapidă a funcțiilor corpului și va fi mai ușor să facă față bolii.
  • După două-trei săptămâni, veți observa o îmbunătățire a stării animalului de companie.

Avantaje:

  • Complexul Naturium din Purina® Cat Chow® este o combinație specială de fibre naturale. Conține o sursă naturală de prebiotice care s-a dovedit că îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și sprijină sănătatea sistemului digestiv al pisicii.
  • Din 1926, experții Purina® își aplică cunoștințele și experiența pentru a crea nutriție nutritivă pentru a vă menține animalele sănătoase.
  • Cu vitamina E pentru a susține apărarea naturală a pisicii și vitamine B pentru a ajuta pisica să utilizeze energia în mod optim.
  • Purina® Cat Chow® este formulat cu atenție: nu se adaugă arome, colorant sau conservanți artificiali.
  • Hrana este bogată în carne de pui și surse de proteine ​​care au fost atent selectate pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor.
  • Pregătit cu grijă cu ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie) pentru o aromă specială pe care pisicile o aleg instinctiv.
  • Special formulat cu fibre alimentare care este de două ori mai eficient în îndepărtarea părului din stomacul pisicii. Potrivit în special pentru pisicile care locuiesc în apartamente.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
15
Referinte specifice