Hrana uscata pentru pisici Cat Chow Sensitive Salmon 1kg (la cantar)
La reducere!

Hrana uscata pentru pisici Cat Chow Sensitive Salmon 1kg (la cantar)

Hrană uscată completă pentru pisici adulte cu digestie sensibilă, cu somon

90 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Compoziția hipoalergenică a Cat Chow Sensitive cu somon, digestia sensibilă permite pisicii să se simtă normală, nu provoacă durere în abdomen. Orezul acoperă pereții intestinali, somonul oferă organismului multe vitamine necesare dezvoltării și menținerii sănătății unei pisici adulte. Mâncarea vă va menține animalul de companie sănătos, energic și fericit. Potrivit pentru diferite rase de pisici. Chiar și animalelor foarte pretențioase ar trebui să le placă mâncarea, sunt luate în considerare preferințele iubitorilor atât de carne, cât și de pește.

Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat Cat Chow, un aliment cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie).

Include Naturium, un amestec special de fibre naturale, precum și o sursă naturală de prebiotice care sprijină digestia sănătoasă la pisica ta. Acest lucru îi permite să mănânce mai sănătos.

Pe baza expertizei noastre din 1926, am dezvoltat Purina Cat Chow, un aliment complet, echilibrat, care are tot ce aveți nevoie pentru a vă menține pisica sănătoasă și minunată în mod natural.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1 kg - la cantar
Referinte specifice