Hrana uscata pentru pisici Leonardo fresh Salmon 4kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Leonardo fresh Salmon 4kg

Hrană uscată completă pentru pisici adulte, din carne proaspătă de somon și pasăre, fără adaos de cereale și cartofi

1185 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Stoc epuizat

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Leonardo® fresh Salmon & Poultry - hrană uscată completă din clasa holistică pentru pisici adulte de toate rasele.

Carnea este o resursă prețioasă - de aceea credem cu tărie că trebuie pregătită în cel mai bun mod posibil. Pentru Leonardo® Fresh Meat folosim carne proaspătă și, în cea mai mare parte, nu folosim făină de carne preuscată. În acest fel, am realizat o pregătire care era considerată imposibilă. Tehnologia noastră foarte delicată Fresh Meat este folosită pentru a procesa carnea proaspătă direct în crochete. Acest lucru compensează etapele de preuscare, iar ingredientele utilizate rămân proaspete până la procesare. Numai așa se poate evidenția întreaga aromă a cărnii în mâncare.

Rețetele noastre sunt foarte digerabile întrucât conțin nu doar un nivel ridicat de carne proaspătă, ci și ingrediente vegetale de înaltă calitate. Substanțele nutritive valoroase, provenite din legume, plante și amestecul de fructe de pădure completează carnea proaspătă într-un mod util și corespund șablonului alimentar natural al pisicilor noastre.

Mai mult, ingredientele speciale, cum sunt merișoarele, algele Chlorella sau semințele de chia, au efecte pozitive asupra stării de bine a pisicii. Acestea fac parte integrantă din conceptul nostru nutrițional holistic care constituie baza fiecărei rețete Leonardo® fresh Meat.

Componentele noastre vitale:

  • PROVITAL - Fortifică sistemul natural de apărare al organismului cu beta-glucani proveniți din drojdie de bere.
  • STAY-CLEAN™ - Reduce tartrul.
  • PH-CONTROL - Optimizează valoarea pH-ului urinei.

Plăcerea pură a cărnii pentru pisici:

  • Carne proaspătă - 85%.
  • Ingrediente holistice - 15%.

Leonardo® Fresh Meat - fără cereale, fără cartofi. Întrucât pisicile sunt carnivore, pot procesa amidonul din plante cu moderație atunci când carbohidrații sunt digerabili. Acesta este motivul pentru care am adăugat cantități mari de proteine de înaltă calitate, precum și surse gustoase de grăsime animală în noul Leonardo® fresh Meat. Facem acest lucru în totalitate fără cereale sau cartofi - doar mazărea și amarantul furnizează o cantitate mică și ușor digerabilă de amidon. Mai mult, aceste surse de carbohidrați au un indice glicemic mic, ceea ce permite creșterea lentă a glicemiei după masă. În acest mod, pisica dvs. rămâne sătulă mai mult timp și primește doar carbohidrații pe care îi poate procesa efectiv. Aceasta ne permite să furnizăm o gamă sănătoasă și variată de substanțe nutritive, fără ca hrana să fie greu digerabilă.

Cu Leonardo® fresh Meat pisica dvs. va simți diferența în ceea ce privește gustul.

Mai multe

Fisa tehnica

757225
Fisa tehnica
Greutate (kg)
4
Referinte specifice