Hrana uscata pentru caini Royal Canin VET Hypoallergenic Small Dog 1kg

Hrana uscata pentru caini Royal Canin VET Hypoallergenic Small Dog 1kg

Dietă veterinară completă pentru câinii adulți de talie mică, cu vârsta peste 1 an, ce prezintă reacție adversă la hrană

355 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Canine Hypoallergenic Small Dog - hrană dietetică pentru câini de rase mici cu alergii, intoleranțe și boala inflamatorie intestinală, întărește bariera cutanată, susține sănătatea dentară și un mediu urinar subsaturat care contracarează cristalizarea spontană a struvitelor și oxalatelor de calciu.

Royal Canin Hypoallergenic Small Dog a fost special formulată pentru a ține sub control alergiile la câinii cu greutatea sub 10 kg și sprijină sănătatea rinichilor și dinților.

Alergiile sunt probleme comune la câini, apar când sistemul imunitar al animalului reacționează la un ingredient din hrană inofensiv per se. Tractul gastro-intestinal și pielea sunt cele mai sensible fiind expuse la diverse influențe externe. Este foarte probabil ca animalul dumneavoastră să poată dezvolta o alergie sau intoleranță alimentară în decursul vieții sale. Simptomele tipice sunt mâncărimi și inflamații ale pielii, diaree sau vomat. Royal Canin Hypoallergenic Small Dog este o mâncare terapeutică pentru câini de rase mici, care suferă de alergii sau intoleranțe alimentare, și ajută la controlul bolii inflamatorii intestinale. Conține proteine hidrolizate cu un potențial alergenic mic pentru a asigura un nivel ridicat de digestabilitate. Deoarece câinii de talie mică sunt predispuși la pietre urinare, rețeta a fost optimizată pentru a le preveni. Combinația specială de substanțe, precum biotină, niacină și acid pantotenic ajută la întărirea funcției de barieră a pielii.

Indicații:

  • Suprainfecție bacteriană a intestinului subțire.
  • Dizbacterie.
  • Dietă de excludere.
  • Insuficiență pancreatică exocrină (EPI).
  • Alergie alimentară.
  • Intoleranțe alimentare.
  • Boala inflamatorie intestinală (IBD).
  • Suprainfecție bacteriană (SIBO / disbioză).

Avantaje:

  • Proteine hidrolizate - Proteine hidrolizate cu greutate moleculară mică pentru a asigura beneficiul hipoalergenic al hranei.
  • RSS Scăzut - Ajută la reducerea concentrației de ioni care contribuie la formarea de cristale urinare.
  • Sănătate dentară - Conține nutrienți specifici care contribuie la menținerea sănătății orale.
  • Funcția de barieră a pielii - Formulă concepută pentru a susține rolul natural de barieră protectoare îndeplinit de piele și menținerea sănătății acesteia.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa