Hrana uscata pentru caini Royal Canin VET Renal 2kg
La comandă

Hrana uscata pentru caini Royal Canin VET Renal 2kg

Dietă veterinară completă pentru câini adulți, cu vârsta de peste 1 an, ce suferă de afecțiuni renale

520 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Canine Renal - hrană dietetică pentru câini cu insuficiență renală cronică, complex antioxidant & conținut mic de fosfor, despovărează rinichii, acceptabilitate ridicată, rețetă pentru echilibrarea metabolismului.

Câinii cu probleme renale cronice adeseori își pierd apetitul și suferă de anorexie. Este important să vă hrăniți câinele cu o hrană gustoasă care îl tentează. Royal Canin Veterinary Canine Renal este o hrană cu un nivel caloric ridicat, care îi oferă câinelui energia necesară chiar și dacă mănâncă o cantitate mică.

Royal Canin Veterinary Canine Renal este o mâncare formulată special pentru a corespunde cerințelor nutriționale ale câinilor care suferă de insuficiență renală.

Indicații:

  • Insuficiență renală cronică (CRI).
  • Urați și cistină urolitiază.
  • Profilaxia pietrelor oxalate de calciu și a insuficienței renale.

Avantaje:

  • Renal support - Formulată cu un nivel scăzut de fosfor și cu un nivel moderat de proteină de calitate superioară, pentru a susține funcția renală și pentru a îmbunătăți calitatea vieții câinelui.
  • Energie adaptată - Conținut energetic adaptat, pentru a reduce volumul porției și pentru a compensa apetitul diminuat.
  • Profil aromatic - Un profil aromatic specific, cu o formă specială a crochetei, pentru a stimula apetitul câinelui, mai ales în cazurile de refuz al hranei.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
2
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: