Hrana uscata pentru pisici Royal Canin VET Diabetic 1,5kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin VET Diabetic 1,5kg

Hrană dietetică completă pentru pisicile adulte cu vârsta peste 1 an, ce suferă de diabet

460 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Feline Diabetic - hrană dietetică pentru pisici cu diabet zaharat, conținutul energetic moderat contribuie la obținerea și menținerea greutății, bogată în proteine, fără zahăr simplu, cu glucozamină & condroitină.

Boala de zahăr (Diabetes mellitus) este o boală comună la pisici. Cauzele acestei boli sunt, printre altele, obezitatea sau prodispoziția genetică. În cazul diabetului zaharat există o creștere cronică a conținutului de zahăr din sânge, pentru că producerea insulinei este perturbată și astfel nu mai există o reglare a conținutului de zahăr din sânge. O conversie a hranei este în acest caz inevitabilă.

Royal Canin Diabetic oferă o soluție de durată pentru pisici de peste 6 luni cu diabet zaharat. Această hrană are un conținut de energie moderat pentru a reduce excesul de greutate și pentru menținerea acesteia. Adaosul de semințe de psyllium și orz contracarează hiperglicemia postprandială. Un conținut crescut de proteine contribuie în mod pozitiv la reducerea consumului net de energie, pentru un aport întârziat de glucoză.

Indicații:

  • Diabet zaharat.
  • Menținerea greutății.

Avantaje:

  • Gloculo-modulare - Formulă specifică menită să contribuie la gestionarea glicemiei postprandiale la pisicile diabetice.
  • Aport proteic ridicat - Conținut bogat în proteine. Menținerea masei musculare este esențială la pisicile diabetice.
  • Conținut redus de amidon - Formula conține un nivel scăzut de amidon.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1,5
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: