Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Indoor 27 400g

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Indoor 27 400g

Hrană echilibrată și completă, special creată pentru pisicile adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ce trăiesc exclusiv în casă

125 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Pisicile adulte de interior, așa cum este și pisica dumneavoastră, fac mai puțină mișcare decât pisicile care stau la exterior și, de aceea, o hrană echilibrată și completă care să conțină nutrienți benefici este importantă pentru o sănătate optimă.

Formula nutrițională ROYAL CANIN® Indoor 27 conține o proteină foarte ușor digerabilă (L.I.P.) selectată special datorită digestibilității sale foarte ridicate. Această proteină contribuie la reducerea volumului scaunelor pisicii, precum și la diminuarea mirosului neplăcut al acestora care poate să apară atunci când pisicile au un tranzit intestinal mai scăzut din cauza lipsei de activitate fizică.

Această hrană are un conținut moderat de lipide, pentru a garanta că aportul caloric destinat pisicii corespunde nivelului său de activitate, conținutul caloric contribuie totodată la menținerea unei greutăți optime.

Adesea pisicile de interior își petrec perioade îndelungate de timp îngrijindu-și blana. Datorită includerii unor fibre alimentare specifice, cum ar fi Psyllium, această hrană stimulează totodată eliminarea părului ingerat, rezultatul fiind o reducere semnificativă a cantității bezoarelor.

Avantaje:

  • Reduce mirosul materiilor fecale - Lipsa activității fizice poate conduce către un tranzit intestinal mai lent și determina apariția scaunelor urât mirositoare. Datorită conținutului de proteine cu un grad ridicat de digestibilitate, Indoor 27 reduce în mod semnificativ cantitatea și mirosul materiilor fecale.*L.I.P. : proteină selecționată datorită gradului său ridicat de asimilare.
  • Conţinut caloric moderat - Conţinutul moderat de calorii este special adaptat la cel mai redus nivel de activitate al pisicilor care trăiesc exclusiv în casă.
  • Favorizează eliminarea bezoarelor - Stimulează procesul de eliminare a bezoarelor datorită combinaţiei de fibre specifice, inclusiv Psyllium.
  • Aparat urinar sănătos - Rețetă specială ce susține sănătatea aparatului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,400
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa