Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Mother & Babycat 10kg
La comandă

Hrana uscata pentru pisici Royal Canin Mother & Babycat 10kg

Hrană completă pentru pui de pisică aflați în prima etapă de creștere, cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 luni și femele adulte aflate în ultima etapă de gestație și pe întreg parcursul lactației

1915 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Dacă pisica dumneavoastră este gestantă sau a avut recent pui, este important ca atât ea, cât și puii ei să primească suportul nutrițional potrivit pentru menținerea în continuare a sănătății mamei și pentru a oferi pisoilor cel mai bun start în viață.

Formula nutrițională ROYAL CANIN® Mother & Babycat este concepută pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale mamei și pisoilor ei. Recomandată pentru pisici gestante/lactante, precum și pentru pisoii de 1-4 luni, această soluție nutrițională conține un complex brevetat de antioxidanți care susțin mecanismele naturale de apărare ale pisoilor.

Textura fină a crochetei face ca pisoii să o mestece și să o înghită cu ușurință, dându-le prilejul de a se obișnui cu hrana solidă.

Formula nutrițională ROYAL CANIN® Mother & Babycat este o formulă îmbunătățită în special sub aspectul toleranței digestive, reducând cantitatea de nutrienți nedigerați. Este îmbogățită cu DHA, un acid gras Omega-3 care susține dezvoltarea cerebrală a pisoiului.

Avantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Între 4 și 12 săptămâni de la fătare, imunitatea naturală furnizată de colostrul mamei scade gradual. Mother & Babycat susține dezvoltarea sistemului imunitar al puiului în prima etapă de viață datorită complexului patentat de antioxidanți ce include vitamina E. *Franţa, patent Nr. EP1146870.
  • Înțărcare ușoară - Crochetele speciale pot fi rehidratate ușor pentru a permite tranziția de la lapte către hrana solidă.
  • Siguranță digestivă - Toleranță digestivă ridicată datorită proteinelor ușor asimilabile (L.I.P.*) și datorită prebioticelor (inclusiv FOS). *Proteină selecționată datorită gradului său ridicat de asimilare.
  • Îmbogățit cu dha - DHA susține dezvoltarea cerebrală a puiului de pisică pe parcursul gestației și a lactației.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
10
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa