Hrana uscata pentru caini Royal Canin Mini Light Weight Care 1kg
La comandă

Hrana uscata pentru caini Royal Canin Mini Light Weight Care 1kg

Hrană completă pentru câinii adulți de talie mică, cu greutatea de până la 10 kg și vârsta peste 10 luni, ce prezintă tendință de îngrășare

255 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Multe animale de companie sunt supraponderale și suferă din cauza presiunii pe care kilogramele în plus o exercită asupra articulațiilor, precum și asupra stării generale de sănătate. Mențineți câinele în formă cu ajutorul formulelor nutriționale complete, delicioase și sățioase.

Formula ROYAL CANIN® Light Weight Care Mini este recomandată câinilor cu o greutate actuală de maxim 10 kg. Această rețetă delicioasă este bogată în proteine cu digestibilitate ridicată, pentru a asigura menținerea masei musculare a câinelui dumneavoastră, reducând totodată aportul caloric și de grăsimi.

Pentru a vă ajuta câinele să își mențină greutatea optimă și pentru a evita complicațiile medicale asociate excesului ponderal, această formulă este dezvoltată cu un conținut de grăsimi mult mai redus. Complexul optim de fibre solubile și insolubile conferă și mențin starea de sațietate asigurând totodată un tranzit intestinal regulat și sănătos, precum și o mai bună digestie. Printre numeroasele calități ale grupului de acizi grași Omega 3 este efectul anti-inflamator. Această formulă are un conținut bogat de acizi grași cu lanț lung Omega 3, EPA și DHA, care oferă suport articulațiilor câinelui dumneavoastră.

Nu este nevoie să ne credeți pe cuvânt. Testată științific în canisele Royal Canin, formula ROYAL CANIN® Light Weight Care Mini conține cu 31% mai puține grăsimi decât hrana obișnuită pentru câini adulți. Aceasta înseamnă că rezultatele ROYAL CANIN® Light Weight Mini și-au dovedit succesul.

Avantaje:

  • Rezultate dovedite: cu 31 % mai puține grăsimi**comparativ cu produsul de întreținere (Mini Adult).
  • Previne excesul ponderal - Un conținut ridicat de proteine* (30%) contribuie la menținerea masei musculare în timp ce un conținut scăzut de grăsimi* (11%) limitează creșterea în greutate. Echilibrul optim de fibre solubile și insolubile îl ajută să se simtă sătul în timp ce acizii grași Omega 3 susțin mobilitatea articulară. Formulă completă, delicioasă și sățioasă, care ajută la păstrarea greutății optime și menținerea articulațiilor sănătoase. *Comparativ cu produsul de întreținere (Mini Adult).
  • Recomandări - Încurajați-vă câinele să devină mai activ plimbându-l și jucându-vă cu el acasă sau în parc. Recompensați-l cu crochete din rația zilnică în loc să-i oferiți alte gustări. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește sănătatea câinelui dumneavoastră, adresați-vă medicului veterinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: