Hrana uscata pentru catei Royal Canin Maxi Puppy 15kg
La comandă

Hrana uscata pentru catei Royal Canin Maxi Puppy 15kg

Hrană completă pentru cățeii de talie mare, cu greutatea de adult cuprinsă între 26 și 44kg și vârsta între 2 și 15 luni

1910 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

ROYAL CANIN® Maxi Puppy este o formulă special concepută pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului dumneavoastră de talie mare. Această hrană este recomandată cățeilor de talie mare cu vârsta între 2 și 15 luni, care la vârsta adultă vor avea o greutate cuprinsă între 26 și 44 kg.

ROYAL CANIN® Maxi Puppy conține un complex patentat de antioxidanți, inclusiv vitamina E, care este deosebit de benefică, pentru a susține mecanismele naturale de apărare ale cățelulului dumneavoastră în perioada în care sistemul său imunitar este încă imatur și încă în curs de dezvoltare. Mixul de nutrienți, care includ proteine de calitate superioară (cum ar fi L.I.P., proteină cunoscută pentru nivelul ridicat de digestibilitate), precum și prebiotice, cum ar fi FOS, ajută la susținerea sănătății digestive a cățelulului dumneavoastră.

Cățeii de talie mare au o perioadă de creștere îndelungată, prin urmare au nevoie de o hrană care să ia în considerare aspectele specifice acestei perioade. Din fericire, formula ROYAL CANIN® Maxi Puppy are un conținut energetic moderat pentru a furniza cățelului dumneavoastra un aport optim de energie.

Avantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Creșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor experiențe. În aceasta etapă importantă, sistemul imunitar al puiului de câine se dezvoltă treptat. axi Puppy contribuie la susținerea sistemului imunitar natural al puiului de câine datorită mai ales complexului patentat* de antioxidanți care include vitamina E. *Franţa, patent Nr.EP1146870.
  • Siguranță digestivă - Un mix de nutrimente ce mențin siguranța digestivă (proteine L.I.P.), echilibrul optim al florei intestinale (prebiotice FOS) și ajută la menținerea aspectului scaunului. *Proteină selecționată datorită gradului său înalt de asimilare.
  • Crestere îndelungată - conținut energetic moderat - Furnizează un aport energetic moderat, optim pentru perioada îndelungată de creștere a câinilor de talie mare.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
15
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa