Hrana uscata pentru caini Royal Canin Mini Exigent 1kg
La comandă

Hrana uscata pentru caini Royal Canin Mini Exigent 1kg

Hrană completă pentru câinii adulți, cu greutatea de până la 10 kg și vârsta peste 10 luni, ce au apetit capricios

265 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

La ora mesei, câinele dumneavoastră ține cont de aroma, dimensiunea și textura hranei care îi este oferită. Pentru a vă obișnui câinele să consume o hrană de calitate (și nu doar recompensele după care tânjește atunci când refuză masa) trebuie să îi oferiți o hrană sănătoasă și completă din punct de vedere nutrițional, care să fie în același timp irezistibilă chiar și pentru cei mai capricioși câini.

Recomandată câinilor cu apetit capricios cu greutatea de maxim 10 kg, ROYAL CANIN® Exigent Mini asigură tot suportul nutrițional de care are nevoie câinele dumneavoastră pentru o viață sănătoasă.

Crochetele în formă de pernuță din hrana ROYAL CANIN® Exigent Mini au o textură crocantă apetisantă și sunt umplute cu un pate preparat cu nutrienți aromatizanți.

Exteriorul crocant are un înveliș gustos, uleios, iar umplutura de pate este densă și delicioasă.

Toate sortimentele de hrană Royal Canin sunt complete din punct de vedere nutrițional și conțin 100% din proteinele de calitate superioară, lipidele, fibrele, vitaminele și mineralele de care câinele dumneavoastră are nevoie pentru bunăstare și viață îndelungată

Avantaje:

  • Rezultate dovedite: până la 99 % dintre câini o preferă **Studiu intern Royal Canin.
  • Satisface apetitul capricios - Având un conținut de ingrediente și proteine de înaltă calitate selectat special pentru câinii de talie mică, Mini Exigent are o aromă irezistibilă chiar și pentru cei mai capricioși câini. Dimensiunea, forma și densitatea crochetei Mini Exigent sunt special dezvoltate pentru maxilare mici. Cu o formă de pernuță crocantă la exterior și fină la interior, fiecare crochetă are o textură apetisantă pe care câinele dumneavoastră o va prefera. *Studiu intern Royal Canin.
  • Recomandări - Obișnuiți-vă câinele cu mese regulate. Antrenați-l să mănânce doar crochetele zilnice și nu alte gustări, fără excepții, pentru binele tuturor. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește sănătatea câinelui dumneavoastră, adresați-vă medicului veterinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: