Hrana uscata pentru caini Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog 1kg
- 20 LEI

Hrana uscata pentru caini Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog 1kg

Hrană completă pentru cățeii de talie maxi aflați în perioada de înțărcare, cu greutatea de adult cuprinsă între 26 și 44 kg și femele aflate în ultima etapă de gestație și pe întreg parcursul perioadei de lactație

180 lei 200 lei -10%
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Este foarte important ca atât femela dumneavoastră de talie mare, cât și puii ei să beneficieze de suport nutrițional adecvat pentru a menține în continuare sănătatea mamei și a oferi cățeilor cel mai bun start în viață.

Formula ROYAL CANIN® Maxi Starter Mother & Babydog este recomandată femelei pe toată perioada gestației și lactației, precum și cățeilor de talie mare care vor avea greutatea de adult cuprinsă între 26 și 44 kg.

Pe măsură ce cățeilor li se face trecerea de la laptele matern la hrana solidă, ROYAL CANIN® Maxi Starter Mother & Babydog oferă o formulă intermediară adecvată de nutrienți menită să faciliteze această primă etapă de creștere și schimbări. Atunci când sunt amestecate cu apă, crochetele sunt ușor de rehidratat obținându-se o consistență de pastă care este foarte palatabilă atât pentru femela dumneavoastră, cât și pentru puii ei.

ROYAL CANIN® Maxi Starter Mother & Babydog este potrivită pentru mamă pe toată perioada gestației și lactației, precum și cățeilor de talie mare ce vor avea greutatea de adult cuprinsă între 26 și 44 kg.

Avantaje:

  • Start complex- Sistem imunitar puternic - Siguranță digestivă - Rezultat al cercetărilor științifice desfășurate în cadrul Royal Canin, Start complex este un mix exclusiv de elemente nutriționale prezente în laptele matern și nutrimente specifice ce contribuie activ la menținerea siguranței digestive și la întărirea mecanismelor naturale de apărare ale organismului puiului de câine.
  • Suport pe durata perioadei de gestație/ lactație - Profilul nutrițional este adaptat nevoilor ridicate de energie ale femelei aflate spre sfârșitul perioadei de gestație și pe întreaga durată a lactației.
  • Rehidratare ușoară - Crochetele pot fi ușor rehidratate și aduse la consistența unei paste foarte palatabile pentru femelă și pentru pui și care facilitează tranziția de la laptele matern către hrana solidă.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
1
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa