Hrana uscata pentru caini Pro Plan Small & Mini Sensitive Skin Optiderma with Salmon 7kg
La comandă La reducere! - 115 LEI

Hrana uscata pentru caini Pro Plan Small & Mini Sensitive Skin Optiderma with Salmon 7kg

Hrană uscată completă pentru câini adulţi de talie mică și foarte mică cu piele sensibilă, cu somon

730 lei 845 lei - 115 LEI
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Hrana uscata completa Purina® Pro Plan® Small & Mini Adult Sensitive Skin cu OPTIDERMA® contine nutrienti esentiali despre care s-a dovedit clinic ca ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a stralucirii blanii cainelui tau. Ea include o combinatie speciala de nutrienti specifici pielii cum ar fi sursele proteice de aminoacizi, acizi grasi esentiali, vitamina B si zinc care sunt recunoscute pentru ca ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a frumusetii blanii.

Aceasta hrana pentru caini contine surse selectionate de proteine cum ar fi somonul, porumbul, soia, ouale deshidratate, orezul, pulpa uscata de sfecla si drojdie pentru a ajuta la reducerea posibilului disconfort la nivelul pielii pentru cainii sensibili. Mai mult decat atat, cantitatile echilibrate de minerale, vitamina D si textura crocanta a portiilor se combina pentru a ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor cainelui pentru sanatatea permanenta a danturii.

Avantaje:

  • Formula fara gluten de grau.
  • Surse de proteine selectate pentru caini sensibili.
  • O combinatie de nutrienti cheie care ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor pentru un stil de viata activ al cainelui dumneavoastra.
  • Dovedit clinic ca sustine o piele sanatoasa.
  • Contine proteine de inalta calitate din somon.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
7
Referinte specifice