Hrana umeda pentru pisoi Felix Fantastic Junior Chicken in jelly 85g
La reducere! - 275 LEI

Hrana umeda pentru pisoi Felix Fantastic Junior Chicken in jelly 85g

Hrană umedă completă pentru pisoi până la 12 luni, pui în jeleu

925 lei 12 lei - 275 LEI
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Purina Felix Fantastic Junior, pui în jeleu - hrană umedă completă pentru pisoi până la 12 luni.

Compoziţie: carne și subproduse de origine animală (din care pui 4%), extracte din proteine ​​vegetale, pește și produse din pește, vitamine și minerale, produse vegetale, zahăr.

Substanțe adăugate: vitamina A: 1320 UI / kg; vitamina D3: 185 UI / kg; vitamina E: 200 UI / kg; sulfat feros: 49,1 mg / kg; iodat de calciu: 0,73 mg / kg; sulfat de cupru 4,7 mg / kg; sulfat de mangan 6,8 mg / kg; sulfat de zinc: 87 mg / kg. Aditiv tehnologic: gumă de cassia: 2900 mg / kg.

Indicatori garantați: umiditate: 75%; proteine: 15,4%; grăsime: 3,6%; cenușă brută: 2,5%; fibre brute: 1,0%. Valoare energetică: 93 kcal / 100 g.

Recomandări de hrănire: Felix pentru pisoi este un aliment complet care nu necesită introducerea suplimentară de alimente în dietă. Este suficient să deschideți punga și să goliți conținutul. Respectați recomandările de hrănire (vezi graficul de pe ambalaj).

Fiecare pisoi este unic, astfel încât cantitatea de hrană și timpul de hrănire trebuie să fie adaptate la nivelul de activitate și condiția fizică. Serviți mâncarea la temperatura camerei. Pisica trebuie să fie disponibilă în permanență apă proaspătă și curată. Pisicuța trebuie hrănită în același loc în același timp. Pisicuța nu trebuie deranjată în timp ce mănâncă. Felix pentru pisici este potrivit și pentru pisicile însărcinate și care alăptează, deoarece au nevoie de multă energie pentru a avea grijă de pisicile lor.

După 12 luni pisoiul tău a devenit adult și acum îl poți încânta cu o gamă delicioasă de mâncare Felix pentru pisici adulte.

Mai multe

Fisa tehnica

150262
Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice