Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Intense Beauty Gravy 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Intense Beauty Gravy 85g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, ajută la menţinerea sănătății pielii și robei (carne mărunțită in sos)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Întreținerea blănii pisicii dumneavoastră poate fi o provocare, mai ales în cazul raselor cu păr lung. Totuși, dacă pisicii dumneavoastră îi oferiți nutrienții corespunzători, acest lucru va contribui semnificativ la menținerea blănii lucioase și sănătoase, evidențiind frumusețea naturală a pisicii.

Royal Canin® Intense Beauty în Sos are un conținut ridicat de acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru a ajuta pisica să își mențină blana frumoasă și pielea sănătoasă.

Royal Canin® Intense Beauty în Sos ajută de asemenea pisica să își mențină greutatea ideală, având un conținut redus de grăsimi care previne luarea excesivă în greutate, precum și un nivel optim de proteine pentru o dezvoltare musculară sănătoasă.

Formula Royal Canin® Intense Beauty în Sos susține de asemenea sănătatea aparatului urinar, deoarece contribuie la menținerea funcționării vezicii pisicii.

Avantaje:

  • Suport pentru o piele sănătoasă și robă strălucitoare - Ajută la menținerea frumuseții robei prin aportul de acizi grași Omega 3 și Omega 6.
  • Menține greutatea optimă - Ajută la menţinerea greutăţii optime a pisicilor.
  • Sănătatea aparatului urinar - Ajută la menţinerea sănătăţii aparatului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa