Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Instinctive Gravy 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Instinctive Gravy 85g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte (carne mărunțită in sos)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Atunci când hrăniți pisica, este posibil să existe o concordanță între ceea ce pisica preferă să mănânce și ceea ce are nevoie să mănânce, pentru a-i menține astfel sănătatea nutrițională. Alegerea formulei nutriționale potrivite este esențială pentru a-i susține stilul de viață sănătos, iar dacă pisica preferă hrana pe care o primește, atunci totul va merge și mai bine.

Formula nutrițională Royal Canin® Instinctive în Sos este concepută pentru a corespunde Profilului Macro-Nutrițional care este preferat în mod instinctiv de pisicile adulte. Cu un conținut de nutrienți atent selecționați pentru o palatabilitate optimă, produsul final este o hrană absolut irezistibilă pentru pisica dumneavoastră. Datorită includerii unei diversități de vitamine, minerale și aminoacizi (toate acestea fiind necesare pentru a menține sănătatea generală și dezvoltarea optimă), pisica dumneavoastră va primi o hrană foarte digestibilă și echilibrată din punct de vedere nutrițional.

Mixul de nutrienți a fost conceput nu doar pentru a face ca hrana să fie consumată instinctiv dar și pentru a asigura sănătatea nutrițională, și pentru a menține greutatea ideală a pisicii și a-i proteja sănătatea aparatului urinar.

Formula nutrițională Royal Canin® Instinctive în Sos are un conținut optim de grăsimi pentru a asigura nivelul necesar de energie. În plus, amestecul de fibre și proteinele contribuie obținerea senzației de sațietate.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, formula Royal Canin® Instinctive este de asemenea disponibilă în aspic suculent.

Avantaje:

  • Preferată în mod instinctiv - Creată special pentru a întruni condițiile unui Profil Macro Nutrițional optim, ce este preferat instinctiv de pisicile adulte.
  • Sănătatea aparatului urinar - Ajută la menținerea sănătății aparatului urinar.
  • Menține greutatea optimă - Formulată pentru a contribui la menținerea unei greutăți ideale.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa