Hrana umeda pentru pisici Friskies ton in sos 85g
La reducere!

Hrana umeda pentru pisici Friskies ton in sos 85g

Hrană umedă completă pentru pisici adulte, cu gust de ton în sos

9 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Mese delicioase și hrănitoare preparate cu ingrediente de calitate selectate. Pisica ta este unică. Îți face casa unică și îți umple viața de bucurie. FRISKIES® îi oferă mâncarea de care are nevoie, astfel încât să poată continua să te uimească și să te încânte în fiecare zi.

Cumpărând produse FRISKIES® primiți:

  • Un sortiment de produse delicioase;
  • Nutriție 100% completă și echilibrată, care include ingrediente de calitate pentru a menține o viață sănătoasă, fericită și activă a animalului dvs. de companie;
  • Dezvoltat de experți Purina cu peste 85 de ani de experiență în nutriția animalelor de companie.

Hrana pentru pisici pentru adulți este o nutriție 100% completă, realizată cu ingrediente de calitate selectate pentru a oferi pisicii mâncarea pe care o iubește și are nevoie.

Pepite gustoase și de înaltă calitate din sos sunt echilibrate cu grijă pentru a menține interesul nesfârșit al pisicii pentru exploratorul din lumea sa.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice